Panta Güneye ben sahip çıkarım



Panta Güneye ben sahip çıkarım
Sakarya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu  Başkan Adayı Sinan Panta Geyve İlçesindeki Futbol Kulüplerinin yöneticileri  İle Geyve’de bir araya geldi.
Sakarya ASKF Başkan Adayı Sinan Panta projelerini  açıkladığı  toplantıya Eşmespor  Başkanı Zeynel GÜNDOĞDU,Alifuatpaşaspor Başkanı Mehmet DİŞLİ,Karaçamspor Başkanı Hasan ÖZDEMİR, Nuriosmaniye Spor Kulübü Başkanı Mustafa Yavuz, Kızılkaya Spor Kulübü Başkanı Metin ÇAKMAK, Bağlarbaşı Spor Kulübü Başkanı Yunus Emre BAL, Geyve Spor Kulübü Başkanı Neşet ÇAKIR, Safibey Spor Kulübü Başkanı Yılmaz DOĞAN, Boğazköy Spor Kulübü Başkanı  Günay ÖMÜR, BayatSpor Kulübü Başkanı Barış YETİM  katıldılar.
sinangeyvede1
Sinan Panta Seçimi ben kazanacağım
SASKF Başkan adayı Sinan Panda ise kulüpleri tek tek gezdiğini söyledi.  Bu seçimi ben kazanacağım , Delegeler beni tanıyor diyen Başkan Adayı Sinan Panta ;” Bugüne kadar yaptıklarım, bundan sonra yapacaklarımın teminatı.  SASKF başkanı ben olduğum zaman , 24 saat kulüplerin emrinde olacak bir başkan seçecekler. En büyük artım ise 6 Yıl Futbol İl Temsilciliği , 3 ise yıl ise SASKF’de Genel Sekreterlik yapmış olmamdır.Sakarya’nın  Güneyine Sadece Sinan Panta sahip çıkar “ dedi.

Sinan Panta

Kulüplere  yardım edeceğim.

Katılım payı almayacağım

Gençliğe hizmet edeceğim

Değişim var   gelin hep beraber hizmet edelim

Kocaeli ile Düzce  uçlu  Sakarya  yerinde  sayıyor.

Biz  spor için varız

Güzel işler  yapmak için varız

Tüm  maçlarda   sağlıkçı  ve  masör  olacak

Benim Projelerim Farklı

Hep beraber Sakarya Amatöre  Hizmet edelim

İlçenizden   bir  başkan yardımcısı  istiyorum

Toplantıya katılan Kulüp Başkanları tek tek söz alarak görüşlerini açıkladı
Toplantıya katılan Kulüp Başkanları bizlerden  para  almayacaksın da  nasıl  bütçe  oluşturacaksın.Deplasmana  gidene  yemek  vereceksin de   kaynağı  nere de   sorularına
Biz  gelen  paraları  akıllı bir  şekilde  planlayıp bu işlerin üstesinden geleceğiz”dedi.
apanda0apanda1 apanda2apanda3apanda4 apanda5apanda6 apanda7apanda8apanda9 apanda10apanda11apanda12apanda13apanda14 apanda15 apanda16apanda17apanda18sinangeyvede1

Yorum Gönder

1 Yorumlar

  1. yürü be sinan seni kim tutar. bu iş anca sen yaparsın.

    YanıtlaSil