Güney’de Öztürk rüzgarı


Güney’de Öztürk rüzgarı
Sakarya ASKF Başkan adaylarından Zeki Öztürk, Geyve ve Pamukova ilçesindeki futbol kulüplerinin yöneticileri ile bir araya geldi.
Geyve’de katılım yüksek
Sakarya ASKF Başkan adaylarından Zeki Öztürk’ün projelerini açıkladığı toplantıya Eşmespor Başkanı Zeynel Gündoğdu, Alifuatpaşaspor Başkanı Mehmet Dişli, Karaçamspor Başkanı Hasan Özdemir, Nuriosmaniye Spor Kulübü Başkanı Mustafa Yavuz, Kızılkaya Spor Kulübü Başkanı Metin Çakmak, Bağlarbaşı Spor Kulübü Başkanı Yunus Emre BAL, Geyve Spor Kulübü Başkanı Neşet Çakır, Safibey Spor Kulübü Başkanı Yılmaz Doğan, Boğazköy Spor Kulübü Başkanı Günay Ömür, Bayatspor Kulübü Başkanı Barış Yetim katıldı.
Süper projeler ile geliyor
Naklen yayın projesinden, sağlık görevlilerine kadar bir çok çalışmalar yapacaklarını söyleyen Başkan Adayı Zeki Öztürk, kulüplerden destek istedi. Başkan Adayı Öztürk, “Kulüplerin isteği ile aday oldum. Çalışmalarım çok iyi gidiyor. Her ilçeden bir yöneticiyi aldığım yönetim kurulum, tüm kulüplere aynı mesafede olacak. ASKF’yi ayağa kaldırmak için göreve talibim” dedi. Toplantıya katılan kulüp başkanları tek tek söz alarak görüşlerini açıkladı. Kulüp başkanlarının paylaştığı ortak görüşler: İlçe olarak kulüpler birliğini en kısa sürede hayata geçirelim. Kulüpler birliğine hepimiz üye olalım. Geyve Kulüpler Birliği’ni kurduğumuzda tek ses olarak daha rahat ve daha tutarlı hareket ederiz” dedi. 
  Öztürk; “Pamukova’dan meşaleyi yaktık. 7 kulüple yaptığımız görüşme neticesinde, 6 kulübümüzün desteğini aldık. Yönetime girecek ismi belirledik. Bize destek veren Pamukova kulüplerine şükranlarımı sunuyorum. Hayırlı-uğurlu olsun” dedi. 

Yorum Gönder

1 Yorumlar

  1. Zeki Öztürk'e başkanlık yolunda başarılar dilerim. Önemli olan Medyatik değil işi bilmek

    YanıtlaSil