Sporun Beyi, Akyazı Boybeyi



İlimizde Sporu en çok seven İlçelerden olan Akyazı’da yeni sezon öncesinde büyük hareketlilik yaşanıyor 


SPORUN BEYİ, 

Akyazı Boybeyi


Akyazı Boybeyi Spor Kulübü, 2020-2021 sezonuna yeni branşlarıyla gümbür gümbür giriyor.

17 Farklı Branşla Geliyor

2012 Yılında kurulan Akyazı Boybeyispor , Kasım Adem Altun Başkanlığında Basketbol, Bisiklet, Bocce, Dart, Güreş, Hokey, Judo,  Karate, Kick Boks,  Masa Tenisi, Okçuluk, Taekvando, Tenis, Traekking (Dağcılık) Voleybol, Vücut Geliştirme ve Yüzme olmak üzere 17 farklı branşla gençlerin ve spor severlerin hizmetinde.

Antrenör İş Başında 

Akyazı’daki sporcular Judoda Neslihan Can, Karatede Sezai Yolcuoğlu, Basketbolda Özlem Er, Voleybolda Ramazan Hacıeyüpoğlu, Enes Tekin ve  Ayhan Muşmuloğlu,  Güreşte Ertuğrul Sayılı, Fatih Özdağ, Teakwando da Aydın Demiröz, Kick Boksta Sercan Demirci, Boccede Faik Dursun Özturk, Hokeyde Rüstem Boybeyi,  Yüzmede Okan Karaağaç antrenörlüğünde hem spor yapıyorlar hem de yeni sezon hazırlıklarını sürdürüyorlar. 

Yine bir ilk Bocce Branşı 

Akyazı Boybeyi Spor Kulüp Başkanı Kasım Adem Altun ; “Kulübümüz bünyesine Bocce Branşını ekleyerek ilçemize yeni bir spor branşı daha kazandırdık. Çatalca Belediyesinde bulunan Bocce Milli takımı oyuncularını kulübümüze transfer ederek Volo Bocce Takımımızı kurduk. İlçemizde de gelişimini sağlayacağımız Bocce sporu 7’den 70’e her kesimin seveceği bir branş olacaktır “dedi.

Sakarya Akyazı’da Hokeyle tanıştı  

Başkan Altun ;” Boybeyi Spor Kulübü bünyesindeki Hokey Takımı, Türkiye Hokey  Süper Liginde yer almakta olup, İlimizde ilk Hokey Turnuvasını  9-10 Mart 2020 Tarihinde İlçemizde gerçekleştirdik. Hokey Branşının gelişimini sağlamak için İlçemizde çalışmalara son sürat devam ediyoruz” dedi.

Karatecilerden Şanlı Atak

Karate Branşında 10-14 Temmuz 2021 tarihinde Şanlıurfa İlinde yapılacak olan Türkiye Şampiyonası ve Milli Takım seçmelerine sporcularımızla tam manasıyla çıkartma yapacağız.” diyen Kulüp Başkanı Adem Altun ;” Karate Antrenörümüz Sezai Yolcuoğlu önderliğinde Şanlıurfa’da sporcularımız, Ay-Yıldızlı bayrak için tatamiye çıkıp üstün bir performans sergileyip başarılı olacaklarına inanıyorum”dedi.

Bayanlar Sakarya Grubunda 

Akyazı Boybeyispor Kulübü faaliyetlerine dolu dizgin devam ediyor. Voleybol Branşında hem bayanlarda, hem de erkeklerde Bölgesel Lig’de mücadele edecek olan Boybeyi Spor Kulübü bayan takımı , 10-13 Haziran 2021 tarihlerinde Sakarya grubunda Sakarya Adaspor ve Sakarya Gelişimspor karşısında gruptan çıkma mücadelesi verecek. 

Erkekler Bursa Grubunda 

Akyazı Boybeyispor erkek takımı da yine 10-13 Haziran 2021 tarihlerinde Bursa Grubunda Bursa Büyükşehir Belediyespor ve Bursa İnegöl Voleybol Spor Kulübü karşısında gruptan çıkma mücadelesi için file önüne geçecek.  Kulüp Başkanı Adem Altun ;” Bölgesel Voleybol Liginde ilimizi temsil edecek olan Kulübümüzün Bayan takımı Ramazan Hacıeyüpoğlu ve Ayhan Muşmuloğlu, Erkek takımımız ise Enes Tekin antrenörlüğünde müsabakalara hazırlanıyor. Akyazı İlçesi olarak kenetlenip, alt yapıya önem veren ve gençlerle file önünde başarı arayacak olan her iki takımızın da final oynaması için elimizden gelen gayreti göstereceğiz” dedi

Akyazı Sporu Sizlerle Seviyor

Akyazı Boybeyispor Kulüp Başkanı Adem Altun ; “ Kulübümüz bünyesinde bulunan bütün branşlarda antrenmanlarımız, çalışmalarımız aralıksız devam ediyor.  Sportif Müsabakalarda İlçemizin ve İlimizin ismini duyuracağımız için çok mutluyum. Bu süreçte bizleri yalnız bırakmayarak, maddi ve manevi destekleriyle yanımızda olan başta Akyazı Kaymakamımız Yakup Güney’e, Akyazı Belediye Başkanımız Bilal Soykan’a, Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Arif Özsoy’a, Sivil Toplum Örgütlerine, Çeşitli İş Kollarındaki CEO’lara, İş İnsanlarımıza , Kıymetli Esnaflarımıza ve Çalışma Arkadaşlarıma canı gönülden teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.


Yorum Gönder

0 Yorumlar