Sapanca’da sular durulmuyor


Sapanca Gençlikspor’da yönetim ve antrenör Fehmi Kurtuldu’ya tepkiler dinmiyor

Sapanca’da sular durulmuyor

Sapanca Gençlikspor yönetimi ;”Her ne kadar işler yolunda, biz rahatız “dese de , bir istifa haberi de Bülent Polat’dan geldi.
Gittiler : Sezon başından sıkıntı yaşan Sapanca Gençlikspor’da şok üstüne şok. Fehmi Kurtuldu’nun takıma antrenör olarak gelmedi ve yönetim, teknik heyet ve futbolcular arasında yaşanan olaylara bir yenisi daha eklendi. Kaleci antrenörü Nuri Çelik,  Futbolcular Uğur Tavlı, Yıldıray Baştürk,  Burak Dilber’in ardından Oktay Balkaya takımdan gönderilmişti.
Kaptana destek : Kaptan Oktay’ın takımdan ayrılmasının ardından Kaptanın ardından yönetimin aldığı karara tepki veren, Sapanca Sporlu Sina, Yusuf, Yalçın, Furkan da kaptan Oktay'ın haksız gönderildiğini savunarak, Sapanca Sporu bıraktıklarını açıkladılar. Takımda birliğin olmadığını savunan oyuncular,  Yeşil-Beyazlık takımda oynamak istemediklerini belirttiler.

Bıraktı :  Yaşanan tüm bu gelişmelerin ardından Sapanca Gençlikspor 2nci başkanı ve basın sözcüsü Yunus Gümüşel ;” her şeyi göze aldık. Kulübünüz şimdi rahatladı “ diye açıklama yapmıştı. Sapana Gençlikspor’da bir süer başkanlık yaptıktan sonra istifa eden Bülent Pulat, yönetim kurulu üyeliğinden de istifa ettiğini açıkladı. Pulat , istifa sebebiyle ilgili ise herhangi bir açıklamada bulunmadı. 

Yorum Gönder

0 Yorumlar