Hanlı’da Süper Maç


Süper Amatör Lig B Grubunda bugün tek maç var. Diğer maçlar ise yarın oynanacak

Hanlı’da Süper Maç

Sezona kötü başlayan Hanlıköyspor ile Sapana Gençlikspor bugün Arifiye Hanlı Sahasında kozlarını paylaşacaklar.
Kötü : Yunus Gümüşel önderliğinde, Fehmi Kurtuldu antrenörlüğünde önce Kırkpınarspor’a ardından da Ferizlispor’a yenilen Sapanca Gençlikspor, kötü günleri geride bırakmak istiyor. Ellerindeki futbolcuları Ferizlispor’a kaptıran Sapanca Gençlikspor çareyi il dışından futbolcu transfer ederek buldu. Son transferler ile güçlenen Sapanca Gençlikspor Hanlıköyspor’u tarihi bir farkla yenip moral bulmak istiyor.
Düşme: Süper Amatör Lig’ kötü başlayan Hanlıyspor ise bu sezon ligde kalma mücadelesi verecek. 2 maçta da puanı bulunmayan Kırmızı-Siyahlılar, Bugün kendi saha ve seyircileri önünde Sapanca’ya sürpriz yapmak istiyor. Hanlı Sahasında oynanacak olan müsabakayı Muhammed Ömür, Alican Özen ve Hakan Adlı hakem üçlüsü yönetiyor. Saat 15:30’da başlayacak olan müsabakanın gözlemcisi ise Fatih Sucuoğlu. 

K.Güven dışarda
1nci Amatör Lig’de bugün Kuzuluk Suni Çim Sahada Küçücek Beldespor ile karşılaşacak olan Karasu Güvenspor , deplasmanda 3 puan parolası ile çıkacak. Geçtiğimiz yıl 2nci Amatör Lig’de şampiyon olan iki ekibin mücadelesinin nefesleri kesmesi bekleniyor.  Barış Görgün, Gökhan Tezgel ve Recep Yılmaz’ın yöneteceği  maçta Şaban Keskin gözlemci olarak bulunacak.
  
Hendek’ten Karasu’ya
Hendek İlçesi temsilcileri Hendek Dereköyspor Karasu Kültür Gençlikspor ile  Kazımiyespor ise Karasu Aziziyespor ile karşılaşacak.
         Mücadele : 1nci Amatör’de Lig’de kalma mücadelesi veren Karasu Kültür Gençlispor, bugün Karasu Suni Çim Saha’da saat 13:30’da Hendek Dereköyspor ile karşılaşacak.  Bu maçı Ahmet Öztürk, Ertan Bozdemir ve Ömercan Yelep hakem üçlüsü yönetiyor.
Nefes : Karasu’daki ikinci maçta ise Kazımiyespor-Karasu Aziziyespor’un konuğu olacak. Talha Yıldırım, Murat Taşçıkar ve Cafer Mamak’ın hakem olarak görev yapacağı maçın nefesleri kesmesi bekleniyor. Karasu’daki bu iki müsabakanın da gözlemcisi Ömer Arık .


Hacıkışla’da zorlu sınav
Hacıkışla bugün Sahasında Yeşilyurt Beldespor ile  As Arifiyespor karşı karşıya geliyor. 1nci Amatör Lig C Grubunda 6 puanı bulunan Yeşilyurt Beldespor şampiyonluk hesapları yapıyor. Ligdeki 2 maçını da kaybeden As Arifiyespor, Hakan Yazıcı antrenörlüğünde , zorlu deplasmanda moral arayacak.
Levent Gümüşdere, Zeynel Abidin Erdoğan ve R.Utku Kocaer’in yöneteceği maçın gözlemcisi ise Süleyman Özkan.

Erenler’de 3 maç
1nci Amatör Lig’de geçtiğimiz hafta , ulusal yas nedeniyle ertelenen müsabakalar bu hafta sonu oynanıyor. Erenler Suni Çim Saha’da bugün saat 16:30’da Nuriosmaniyespor-Kışlaçayspor maçı oynacak.  Saat 18:30’daki Sakarya TEK-Altınderespor müsabakasını Ferhat Alkan, Zeki Erdem Şen ve Hasan Şatır yönetecek. Erenler’deki son karşılaşma ise saat 20:30’da Çaykışlaspor-Pazarköy Eğitimspor arasında.
 Kışlaçay’a destek : Kışlaçayspor’dan yapılan açıklamaya göre “Profesyonel futbolun ve Amatörün yanında olan İşadamı Orhan Kocabıyık’a , yeni sezon Kışlaçayspor yağmurluk ve eşofman malzeme yardımları için , Kışlaçayspor yönetim kurulu olarak teşekkür ederiz” denildi.




Yorum Gönder

0 Yorumlar