Gençler 7nci kez

 
1 Amatör U19 Gençler Liginde 7ci hafta müsabakaları bugün oynanıyor.

Gençler 7nci kez

Yenikent Fırat, Sapanca Akademispor, Tüvasaş Demirspor, Kırkpınarspor, Serdivanspor, Akyazı Akınspor, Çaybaşı Bekirpaşa ve Hendek Akovaspor haftaya lider giren takımlar oldular
         Play-Off:  1nci Amatör U19 Gençler Ligi’nde 7nci hafta maçları bugün oynanıyor. Ligde Merkez 1nci Grupta Yenikent Fıratspor 15 puanla zirvede bulunurken, Erenlerspor ve Harmanlıkspor 13 ‘er puanda bulunuyor. Yazlıkspor, Harb-İşspor ve Sakaryagücüspor’un play-Off iddiası kalmadı.
         İhraç oldular : Merkez 2nci Grupta Sapanca Akademispor 18 , Yıldırımspor 15 puanda. Arifiye Kalaycıspor 12 puanla play-Offu zorluyor. K.Akınspor, Karasuspor ve Sakarya Karadenizspor ise ligden ihraç oldular. Merkez 3ncü grupta Demirspor 15, TEKspor ve Kocaalispor 12 puandalar. S.Kalespor’un ihraç olduğu 3ncü grupta Hacımercanspor ve Kaynarcaspor’un iddiası yok .
         Rakipsizler: Merkez 4nci grupta Kırkpınarspor rakipsiz 18 puanla lider. Ferizli Karadeniz ve Arifiyespor 12 puanda.  Sak.Akademik 9 puanda bulunurken,, Çaykışlaspor ve G.Taçspor’un iddiası yok .  Merkez 5nci grupta Serdivanspor 18 puanla zirvede. Adapazarıspor 15, Geyvespor ve Söğütlüspor 9 puanda. Atılgan ve S.Kuyudibi ise son sırada bulunuyor.
         Akyazı Grupları : U19 Gençler Ligi Akyazı 1ni Grupta, Akyazı Akınspor, As Akyazıspor ve Kuzulukspor play-Off mücadelesi veriyor. Akyazı 2nci Grupta Çaybaşı Bekirpaşaspor lider. Akyazıgücü, Akyazı Alaağaç ve Karapürçekspor ise play-Off mücadelesi veriyor.

         Hendek Akova:  Hendek Grubunda Hendek Akovaspor fırtınası esiyor. H.Akovaspor 6 maçını da kazandı. Hacıkışlaspor ve Hendekspor ise 10 puanla lideri takip ediyor. Hendek Boğazspor 8 puanda bulunuyor. Hendekgücü ve Hendek Gençlikspor ise ligden ihraç oldu.  

U-19 Gençler Ligi’nde
Günün programı
Karaman Suni Çim Saha
Saat 16:00 Yazlıkspor-Erenlerspor
Saat 18:00 Sakaryagücü-Yenikent F.
Erenler Suni Çim  Saha
Saat 16:00         TEKspor-Hacımercanspor
Saat 18:00         Demirspor-Kaynarcaspor
Saat 20:00         Harbişspor-Harmanlıkspor
Sapanca Atatürk Stadı
Saat 15:30 Sapanca Akademi-A.Kalaycı
Ferizli  Stadı
Saat 15:30         Ferizli Karadeniz-Arifiyespor
Söğütlü Stadı
Saat 15:30         Söğütlüspor-Adapazarıspor
Geyve Stadı
Saat  15:30 Geyvespor-Serdivanspor
Altındere Sahası
Saat 15:30  Altınderespor-Kuzulukspor
Akyazı  Atatürk Stadı
Saat 15:30         Akyazıspor-As Akyazıspor
Erdoğdu Sahası
Saat 15:30         Akyazıgücü-Karapürçekspor
Kazımiye Sahası
Saat 15:30         Hendekgücü-Hendek Akova
Hendek Akova Sahası
Saat 15:30 Hendekspor-Hacıkışlaspor
Akyazı Akın BAY,  Alaağaç BAY


Yorum Gönder

0 Yorumlar