Ada çekildi !


Ada çekildi  !
     Adapazarıspor’lu futbolcular  objektiflerin karşısına geçerek, yeni kadrosu ile fotoğraf çekildiler.
      Süper Amatör Lig A Grubu ekiplerinden Adapazarıspor, İbrahim Nalbant Başkanlığında, Abdurrahman Güneş Antrenörlüğünde şampiyonluk kovalıyor. Lige kötü başlayan Mavi-Beyazlılar, sezonun 3. haftasına girerken , eksik gördüğü bölgelere 3 önemli oyuncuyu transfer ettiler. 
Adapazarıspor basın sözcüsü İbrahim Aygün ;  “BAL’a çıkmak için yapmamız gereken her şeyi yapıyoruz. Un,şeker ve yağı hazırladık. Helvayı da Abdurruaman Hoca’dan  (Güneş) bekliyoruz. Yönetim olarak çok güçlü bir kadro kurduk. Bundan sonra maçları tribünden keyifle izlemek istiyoruz. “ dedi .
  Adapazarıspor yeni transferleri ile güçlendi.


  İşte Yeni Transferler : Şenol Demirci  ; sol açık ve forvet arkası oynayan Şenol , PTT 1. liginde ve Türkiye 2. 3. Liglerinde oynadı. Orduspor,  Diyarbakırspor , Giresunspor, Altay ve Samsunspor’da forma giymiş çok tecrübeli bir oyuncu. Mûlkhaz Makatasvili  (Maho ); Gürcistan Süper liginde Lokomativ Tiflis'te 3 yıl oynadı. Sağ açık solaçık ve forvet oynayan Maho , Türkiye’de Nevşehirspor ile BAL’da oynadı. 16 asist 11 gol attı. .Adından çok söz ettirecek bir oyuncu.  1986 doğumlu olan Volkan Sert ise Kalaycıspor’dan transfer edildi. Stoper ve ön libero oynuyor.

Yorum Gönder

0 Yorumlar