Yıldızlar , kapış kapış


Yıldızlar , kapış kapış
Geçtiğimiz yıl Alt yapının 1 numaralı takımı olan Tüvasaş Demirspor’un yetenekli futbolcuları  Profesyonel kulüpler tarafından transfer edildi. 
Futbolculara Talep arttı:
2014-2015 sezonununda U-17,U-15, U-14, U-13 ve U-11 Ligilerinde Sakarya Şampiyonu olan Tüvasaş Demirspor’da yüzler gülüyor. Alt yapının 1 numaralı takımı olan Lacivert-Mavili ekibin futbolcuları da transferin gözdeleri oldular.  Demirspor’un 5 kategoride birden Sakarya şampiyonu olması, futbolcularına olan talebi de arttırdı.  Yıldız futbolcularını profesyonel dünyaya adım atmasın Tüvasaş Demirspor camiası tarafından büyük bir mutlulukla karşılandı.
İşte Transfer olanlar
 2002 doğumlu Safa Kalaylar Bursaspor’a , 2003 doğumlu Ufuk Birdal İzmir Altınordu’ya, 2001 doğumlu Sinan Pehlivan’ımızı Eskişehirspor’a , 2000 doğumlu Muharrem Elipek’i Torku Konyaspor A.Ş ‘ye, 1997 doğumlu Batuhan Korkmaz’ı profesyonel imza atarak 2.Lig ekiplerinden Büyükçekmece Tepecikspor’a, 1995 doğumlu Enes Nalbanoğlu’nu Profesyonel imza atarak 3.Lig ekiplerinden Beylerbeyispor’a ,  1994 doğumlu kalecimiz İlhancan Ünalın 3.Lig ekiplerinden Ofspor’a profesyonel imza attı.  Tüvasaş Demirspor takımı Antrenörler Ahmet Akkuş , Emre Akkuş ve Metin Kaya antrenörlüğünde alt yapıda Sakarya’nın bir numaralı ekibi olmaya devam ediyor

Yorum Gönder

0 Yorumlar