Serdivan 2nci oldu



Serdivan 2nci oldu
Bölgesel Amatör Lig takımlarından Serdivanspor, Düzce Sportif Cup Turnuvasında 2nci oldu.
         Rakipler
Düzce Akçakoca’da Bölgesel Amatör Lig 8. grupta mücadele eden Serdivanspor, turnuvada Zonguldak temsilcisi Karadeniz Ereğli Belediyespor, Bolu temsilcisi Yeniçağaspor ve Düzce temsilcisi Akçakocaspor takımları ile karşılaştı.
Sonuçlar
 İlk sınavında Akçakocaspor ile 1-1 berarabere kalan Serdivanspor, 2nci maçta Bolu Yeniçağaspor takımını 3-1 yendi. Sarı-Siyahlılar önceki gün de Zongul Karadeniz Ereğlispor ile karşılaştı.
İlk yarı
 Serdivanspor ile Kdz. Ereğli Belediyespor müsabakasında karşılaşmanın ilk yarısı 0-0 ile tamamlandı. İkinci yarıda karşılıklı atakların gelmesiyle ,oyun zevki daha da artmış oldu. Kazanan takımın kupayı kaldıracak olması oyuna hırs getirdi. Müsabakada olası bir beraberlikte kupayı kaldıracak olan takım Serdivanspor'du.
Son anlarda
 Karşılaşmada son anlara gelindiğinde Kdz. Ereğli Belediyespor'un yakalamış olduğu karambolde Erhan topu Serdivanspor filelerine gönderdi. 1-0 Bu golden sonra orta hakem Emrah Ünal’ın maçın bitiş düdüğünü çalmasıyla , ilk kez düzenlenen Düzcesportif Cup’un sahibi Zonguldak K.Ereğlispor oldu.
Plaket
 Düzcesportif Cup 2015 'in sahibi olmayı hak eden Kdz. Ereğli Belediyespor'da ayrı bir sevinç yaşanırken, turnuvaya katılan takımlar için de hazırlık maçlarını yapmaları adına ayrı bir kazanç olmuş oldu. Düzenenlenen Düzcesportif Cup 2015 turnuvasının ilk şampiyonu kupasını Akçakoca Belediye Başkanı Sayın Cüneyt Yemeneci'nin elinden teslim aldı. Turnuvaya katılan tüm takımlara da plaket veren başkan Yemeneci tüm takımları ayrı ayrı tebrik etti.

Yorum Gönder

0 Yorumlar