Sapanca’nın Olgunları


Sapanca’da bu yıl 2ncisi düzenlenen Olgunlar Futbol Turnuvaı Görkemli bir finale sona erdi.


Sapanca’nın Olgunları

Olgunlar’da Sakarya İz Reklam Genç Olgunlarda Sapanca Gölspor  şampiyon oldu.
         Güldibi Kardeşlik: Sapanca Belediyesi tarafından bu yıl 2ncisi düzenlenen Olgunlar Futbol Turnuvası sona erdi. Sapanca Yüz Evler Spor Kompleksinde düzenlenen Turnuvada Genç Olgunlar Kategorisinde Güldibi Kardeşlik, Kılıçaslanspor’u 4-3 yenerek 3ncü oldu. Sapanca Gölspor takımı Gazipaşaspor’u 4-1 yenerek, genç olgunlar kategorisinin şampiyonu oldu.
Ödüller verildi :Olgunlar Kategorisinde Güçer Mimarlık takımını 3-0 yenen Didi Otel turnuva 3ncüsü oldu. Sakarya İz Reklam ve Efsane Güldibi arasında oynanan Olgunlar Şampiyonluk müsabakasını İz Reklam takımı 2-1 kazanarak, turnuvanın Olgunlar kategorisinin bir numaralı takımı oldu.  Turnuva sonunda başarılı olan takımlar ödüllerine kavuştular.

Renkli takımlar : Genç Olgunlarda en centilmen takım Emmioğluspor , en renkli takım Yenimahallespor oldu. En iyi kaleci Celalettin Coşkun olurken, Yeni mahalleden Şenol Yıldız gol kıralı oldu. Olgunlar Kategorisinde  en iyi kaleci Mustafa Bayrak, gol Kralı Efsane Güldibi’nden Eyüp Berk, En  renkli takım Kırkpınar İnşaat, En centilmen takım  1990 Aslanspor oldu. Turnuvanın en iyi teknik adamları ise Gazipaşaspor’dan  Cevdet Tanta , Sapanca Gölspor’dan Ufuk Kakırman oldu. 

Yorum Gönder

0 Yorumlar