Sapanca karıştı



Biz gönderdik
   Sapanca Gençlikspor Yönetimi, “Fehmi hoca geldi , bazı futbolcular bıraktı “ şeklinde çıkan haberlere açıklık getirdiler. Sapanca spor yönetimi dün yaptığı  bilgilendirme açıklamasında, Yusuf ile yolların ayrılmadığını ancak gönderilen diğer futbolcuların Yönetim kurulu kararı ile  gönderildiğini, bu konularla Fehmi Kurtuldu hocamızın herhangi bir ilgisinin bulanmadığını söylediler.
Sapanca karıştı
Sapanca Gençlikspor’da yönetim çıtayı yüksek tutarken, Uğur Tavlı, Yusuf ve Yıldıray Aktürk takımdan ayrıldılar. 
Kaleciler: Sapanca Gençlikspor İkinci Başkanı ve Basın Sözcüsü Yunus Gümüşel, takımda yeni sezon öncesi gerçekleştirilen çalışmalar hakkında açıklamalarda bulundu. Açıklamasına tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet ve yakınlarına baş sağlığı dileyerek başlayan Gümüşel, “Daha önce profesyonel liglerde de oynanış olan kaleci Hilmi Yıldız’ı renklerimize bağladık. Nuri Çelik ağabeyimizle karşılıklı olarak görüşerek yollarımızı ayırdık. Kendisine bu kısa sürede takımımıza kattıkları için teşekkür ediyorum. “dedi.
Yeni transferler : Gümüşel : Yeni transferimiz Hilmi Yıldız, Sapanca Gençlikspor’da hem kaleci antrenörü hem de kalecimiz olarak görev yapacak. Sapanca Gençlikspor’un önemli futbolcularından Yavuz Tanta ile yeniden anlaşma sağladık. Kırkpınarspor’dan öenmli bir kardeşimiz ileride kendisinden çok şey beklediğimiz Mustafa Temel’i renklerimize bağladık. Diğer yandan kulübümüzde bu yıl Tolga Ertürk kardeşimiz sağlık görevlisi ve masör olarak görev yapacak. Çok önemli olan bu konuyu profesyonel ellere bırakacağız.” şeklinde konuştu.
Tesisleşme  ve maçlar: Tesisleşme çalışmaları ve hazırlık maçları hakkında da bilgiler veren Gümüşel, şöyle konuştu: Sapanca İlçe Hastanesi’nin eski ek binasının üst katını Sapanca Gençlikspor’a tesis olarak kazandırdık. Tesisin kazandırılması sebebiyle Belediye Başkanımız Aydın Yılmazer’e yürekten teşekkür ediyorum. Üç kez hazırlık karşılaşması oynadık. Yenikentspor’u 4-1, Arifiye Kaycıspor’u 2-1ve Hendek Gençlikspor’u 4-2 yendik. Bu maçlarımızda eksiklerimiz görme fırsatı bulduk.
Hedef Mutlak BAL : Hedeflerinin mutlak BAL Ligi olduğunu açıklayan Gümüşel, açıklamasını şöyle tamamladı: “Birlik ve beraberlik içerisinde BAL Ligi hedefimize doğru hızla ilerliyoruz. Geçen yılki eksiklerin bu yıl yaşanmaması için var güzümüzle çalışıyoruz. Tecrübeli bir hocamız var ve kendisine güvenimiz tam. Transferlerden, tesise, masöründen teknik ve yönetimin tüm kadrolarına kadar çalışmalar BAL Ligini ne kadar çok istediğimizin göstergesidir.”

Bıraktılar: Bu arada Fehmi Kurtuldu’nun Sapanca Gençlikspor ile anlaşması ve yaşanan bazı gelişmeler sonrasında Uğur Tavlı, Yusuf ve Yıldıray Aktürk takımdan ayrıldılar.   Bu 3 as futbolcunun takımdan ayrılması Yeşil-Beyazlıları şok etti. Sapanca Gençlikspor’da antrenör Fehmi Kurtuldu’nun gelişi ile bazı sorunlar yaşandığı bir gerçek. 

Yorum Gönder

0 Yorumlar