Paşa’dan genç hamle


Paşa’dan genç hamle
Çaybaşı Bekirpaşaspor genç yöneticileriyle , amatör dünyada profesyonelce hamleler yapıyor.
         Ziyaret: 1nci Amatör Lig ekiplerinden Çaybaşı Bekirpaşaspor yönetimi Gazetemiz spor servisini ziyaret etti. Yenigün Gazetesi Spor Müdürümüz Ali Fikri Aşık ve muhabirimiz Sinan Kolcu ile göreüşen Çaybaşı Bekirpaşaspor yöneticiler, Amatör Ligde profesyonel düşünüp hareket edeceklerini söylediler.        
Konferans : Çaybaşı Bekirpaşaspor Kulüp Başkanı Ali Palas  ; “Sportif ve kültürel anlamda çevremizdeki gençlere sahip çıkmak için mücadele ediyoruz. Öncelikli hedefimiz, Sağlıklı ve ahlaklı bireyler yetiştirmektir. Çevremizdeki futbolcularımızn velilerine yönelik konferan düzenledik. Şimdi Erenler ilçesindeki tüm kulüplerimizin alt yapıları ile birlikte bir sporcu sağlığı ve beslenme , sporcu psikolojisini içerek bir konferans daha yapmayı planlıyoruz.Erenler Belediye Başkanımız Cavit Öztürk'e desteklerinden dolay teşekkür ediyoruz“ dedi.
Gençler : Turuncu-Mavili takımın yöneticilerin Halil Yavşan ;” Yeni bir oluşum içersindeyiz. Çevremizdeki gençleri kazanmak için mücadele ediyoruz. Bunun içinde sportif ve sosyal anlamda çalışmalarımız devam ediyor. “ dedi.
Maçlar : Çaybaşı Bekirpaşaspor’da uzun yıllar kaptanlık yapan Mustafa Metin Sarı ; “ Öncelik hedefimiz kendi bünyemizde olan futbolcuları takımımıza kazandırmak. Demirspor, SHÇEKspor, Yeşilyurt Beldespor, Kaynarcaspor ve Sarıcalarspor ile hazırlık maçı yaptık. Eksikliklerimizi gözden geçiyoruz.  Genç bir ekipe ligde mücadele edeceğiz “dedi.
Eğitim : Ç.Bekirpaşaspor yönetici Hidayet Kaya ; “ yönetim olarak, çevirmizdeki gençlere önem veriyoruz. Sporcularımızın Eğitim ve öğretimine önem veriyoruz.  Futbolcularımızın TEOG, ÖSS ve diğer sınavlarda başarılı olması için kendilerine her türlü desteği de vermeye çalışacağız “ dedi.
         Turnuva :Çaybaşı Bekirpaşaspor yöneticilerinden Nuri Köseoğlu’da Ç.Yeniköy Hürriyet Mahallesinde Dostluk Futbol turnuvası kurduklarını ve 8 takım ile turnuvayı başarı ile tamamladıklarını söyledi. Köseoğlu, çevremizdeki gençleri kötü alışkanlıklardan uzaklaştırmak ve spor yaptırmak için elimizden geleni yapıyoruz “dedi.  




Yorum Gönder

0 Yorumlar