Tesisleşme önceliğimizdir


‘Tesisleşme önceliğimizdir’
Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, İl Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü görevini devralan Fatih Çelikel’i ziyaret etti.
Spora dönük adımlar: Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çelikel’i ziyaret eden Başkan Toçoğlu, “Sporun her branşına desteklerimiz sürüyor. Amatör sporun yanındayız. Tesisleşme her zaman önceliğimiz. Gençlik için beraberce çalışıyor; yeni yatırımları şehrimizle buluşturuyoruz. Spora dönük adımlarımız artarak sürecek” dedi. Görüşmede Büyükşehir Belediyesi ile Sakarya gençliği için çalışmaya devam edeceklerini belirten Çelikel, son dönemde tesisleşme yönünde atılan adımların da önemine vurgu yaptı.
Sakarya her alanda farklı
Çelikel, “Sakarya’nın tamamında spor yapılabilecek yeni mekanlar inşa ediliyor. Bakanlığımız, Büyükşehir ve ilçe belediyelerimiz ile İl Müdürlüğümüz ortak paydada buluşuyor. Sakarya’da gençlik ve spor adına önemli çalışmaları hayata geçiriyoruz. Sporun her bir branşında Sakarya diğer şehirler nezdinde ciddi bir farka sahip. İnşallah böyle de devam edecek” diye konuştu.
Spora yeni yatırımlar
Başkan Toçoğlu, “Sakarya’nın gençliği ve sporuna hizmet için çalışmaya devam edeceğiz. İlçelerimizde hayata geçireceğimiz gençlik merkezlerimiz ile gençlerimiz daha verimli vakit geçirmiş olacak. Aynı zamanda amatör spora da desteklerimiz devam edecek. İnşallah tüm ilçelerimize sentetik saha ve spor tesisi kazandıracağız. Akyazı’da inşa edeceğimiz sentetik saha ve spor tesisimizin ihale aşaması tamamlandı. İnşallah kısa süre içerisinde projenin temelini atacağız” ifadelerini kullandı. 
Her ilçeye Gençlik Merkezi

Toçoğlu, “Sosyal Gelişim ve Gençlik Merkezleri projelerinde ilk çalışmayı Geyve’de başlatacağız. Geçtiğimiz günlerde kamuoyu ile paylaştığımız projemizin ihalesini gerçekleştirmiştik. İnşallah kısa süre içerinde çalışmalarımıza başlayacağız. İnşa edeceğimiz Gençlik Merkezimiz’de gençlerimiz için sanat ve meslek eğitimleri verilecek. Merkezimiz aynı zamanda sadece gençlere değil, ailelere ve yaşlılara da sosyal destek sunacak. İnşallah İl Müdürlüğümüz ve ilçe belediyelerimiz ile işbirliği içerisinde gençlerimizin sosyal zenginliğini arttıracağız. Değerli İl Müdürümüz Fatih Çelikel’e tekrar görevinin hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Yorum Gönder

0 Yorumlar