Serdivan Altınova’dan geçti

Bu maç ile ilgili tüm fotoğrafları Foto Galeride bulabilirsiniz.


1955 Yılından bu yana ilimiz amatör futboluna renk katan Serdivanspor BAL öncesi hazırlıklarını sıklaştırdı

Serdivan Altınova’dan geçti

Bölgesel Amatör Lig’de (BAL)  İbrahim Şamlı Başkanlığında Reşat Salpat Antrneörlüğünde başarı arayacak olan Sarı-Siyahlılar, ilk ciddi hazırlık maçında Yalova Altınova Belediyespor’u 1-0 yendi.
         Start verildi :  İlimizin köklü takımlarından Serdivanspor, 2015-16 Futbol Sezonunda Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) mücadele edecek. BAL’da 3 sezon ilimizi temsil eden Serdivanspor,  yeni sezon hazırlıklarına sessiz sedasız başladı. İbrahim Şamlı Başkanlığındaki Serdivanspor , Reşat Salpat antrenörlüğünde ilk ciddi hazırlık maçında Yalova BAL ekiplerinden Altınova Belediyespor ile karşılaştı.
         Kafa ile attı : Serdivan Hüseyin Ersin Stadında oynanan Serdivanspor-Yalova Altınova Belediyespor müsabakasında her iki takımda kontrollü oynarken,  maç kısır çekişmeye sahne oldu Erken Engin’in yönettiği müsabakaya Serdivanspor her iki yarıda da farklı 11’le çıktı. Sarı-Siyahlılar Yalova temsilcisini Necmi Onur Şahin’in 18nci dakikada kafa ile attığı golle 1-0 yendiler.
         Kaptan 4 maç cezalı : Serdivanspor’da Enes Buruşoğlu, Bünyamin Özmert, Semih Topçuoğlu, Gökhan Kazan,Ebes Nalbantoğlu, Burak ve Kürşat ile yollar ayrılırken, Akçakocaspor’la anlaşamayan Fatih Çelik ve Semih Zafer takımda kaldı. Kaptan Özgür Özkan’ın ise 4 maç cezası var.
         3 Yıl  BAL’da : Müzesinde Valilik Kupası olan Sarı-Siyahlı ekip 2010-11, 2013-14 ve 2014-15 Futbol sezonunda  ilimizi Bölgesel Amatör Lig’de temsil etmişti. Yeni sezonda tekrar BAL’da mücadele edecek olan Serdivanspor , yeni sezona yine güçlü bir kadro ile giriyor.
Takımda kaldılar : Serdivanspor iç transferde Aytekin Yılmaz, Gökhan Çekiç, Ertuğrul Akbulut, Caner Ersoy, Sinan Çalışkan, Uğur Alemdar, Özgür Özkan, Necmi Onur Şahin, Yavuz Kocatepe, Enes Üçkardeşler, Enes Salpat , Yusuf Piriştine ve kaleci Semih Zafer ile anlaştı.
Yeni isimler: Dış transferde ise  Ubeyde Başar (Nevşehir), Emre Duman (Silivrispor) , Emin Kovar (Akademispor), Çağrı Çalık (Sapanca Akademi) , Furkan Işıklı (Kırkpınarspor), Onur Kurt (Arifiye Kalaycıspor), Hilmi (Balıkesirspor), Halil İbrahim Yapıcı (Rizespor), Abülkadir Ordukaya (Arifiye Kalaycıspor) , Emin Boztepe (Maltepe Yıldız) , Nazmi Ayar (Hacımercanspor), Haldun Ağyüz (Eskişehir), Furkan Gültekin (Demirspor), Murat Tursun (Arifiye Kalaycıspor), Muhammed Dindar (Yıldırımspor), Faruk Sakarya (Adapazarı) gibi isimler ile anlaşmaya çalışıyor. 



Serdivanspor: 1 Yalova Altınova Belediye : 0
Stat: Serdivan Hüseyin Ersin
Hakemler: Erkan Engin, Harun Pekyürek, Abdülkadir Demirağ
Serdivanspor ilk  yarıdaki takım : Enes , Ertuğrul, Haldun, Gökhan Çekiç, Uğur, Alemdar , Yavuz, Abdulkadir, Fatih Çelik, Sinan,  Sinan Çalışkan, Necmi Onur Şahin
Serdivanspor 2nci yarıdaki takım: Muhammet, Enes Üçkardeşler, Volkan, Caner, Batuhan, Yaşar , Yusuf Piriştina, Hilmi, Onur Çakır( İshak) , Onur Kurt, Murat, Furkan , (Kasım,)
Antrenör: Reşat Salpat
Yalova Altınova Belediyespor: Mehmet, Ferdi, Kudret, Hakan, Gökhan, Çağlar, Rıza, Okan, Ahmet Ceran, M.Kukul, M.Can
Antrenör: Telat Özden
Gol : Dk.18 Necmi Onur Şahin (Serdivanspor)



Yorum Gönder

0 Yorumlar