Sakaryaspor : 1 B.Ş.B. Erzurumspor : 0


Bazen kelimeler kifayetsiz kalır, duygular her şeyi anlatır. Dün işte tam da böyle bir gündü

ÖPÜLDÜNÜZ

Erzurum ile çıktığımız rövanşta, tam 106 dakika gol bekledik. Hasreti Burak bitirdi ve Sakaryaspor’u finale taşıdı.
2 yıldır mücadele ettiği Spor Toto 3ncü Lig’den bir an önce kurtulmak isteyen Sakaryaspor, tarihi günlerinden birini daha yaşadı. Geçtiğimiz perşembe günü deplasmanda 0-0 berabere kaldığı Büyükşehir Belediye Erzurumspor ile dünkü rövanşta karşılaşan Sakaryaspor, Sakarya Atatürk Stadı’ndaki maçta adeta öldü-öldü dirildi. Normal süresi golsüz biten maçın ilk uzatmalarında da eşitlik bozulmayınca, gözler ikinci 15 dakikaya çevrildi. İşte bu ikinci uzatma başladığında, oyuna sonradan giren Burak Göksel sahne aldı ve attığı gol ile Sakaryaspor’u finale taşıdı. Stattaki 12 bin taraftar ile sahadaki futbolcuların sevinç tablosu müthişti.
  Dünkü maçın 67nci dakikasında oyuna giren Burak Göksel, bir kez daha Sakaryaspor’u ipten aldı. 106ncı dakikada attığı gol ile takımını finale taşıyan yıldız futbolcu, hepimizi sevince boğdu. Şimdi sıra geldi finale. 

  Düne Çark Caddesi’ndeki yürüyüş ile başlayan Sakaryaspor taraftarı, bu coşkusunu stat içine de taşıdı. Tam 120 dakika boyunca susmayan Yeşil-Siyahlı taraftarlar, maç bitiminde yağmur altında kol-kola yürüyerek sevinç çığlıkları attılar. Kadın-erkek, küçük-büyük herkes mutluydu.
---
Sakaryaspor: 1
    B.Ş.Erzurum: 0
Hakemler: Kutluhan Bilgiç, Birol Güldane, Emre Suna
Sakaryaspor: Yavuz**** Özgür* (Dk.21 A.Buğrahan***), Abdülkadir*** (Dk.107 İbrahim**), A.Hamza*** Aykut***  Sertaç*** Mert*** Muhammed Yürükuslu*** Levent*** (Dk.67 Burak Göksel****), Gökhan Yazıcı*** Burak Bekaroğlu***
Teknik Direktör: Osman Özdemir
Büyükşehir Belediye Erzurumspor: İlker*** Emre** (Dk.56 Seddar**), Hüseyin** Doğa** Sefer*** Salih** (Dk.84 Sinan*), Cebrail** Özkan** Özkan*** İbrahim*** Hüseyin** Mehmet*** (Dk.77 Oltan*)
Teknik Direktör: Turhan Özyazanlar
Gol: Dk.106 Burak Göksel (Sakaryaspor)
---
İşte Başkan Toçoğlu
Bu sezon verdiği büyük mücadele ile gönüllerde taht kuran Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, dünkü maçta tıpkı binlerce Sakaryaspor sevdalısı gibi öldü öldü dirildi. Maçın bitiminde de galibiyet ve finale çıkmanın mutluluğunu yaşayan Toçoğlu, sevincini ilk olarak Kaptan Yavuz ile paylaştı. Son dakikalarda yaptığı kurtarışlar ile galibiyette pay sahibi olan Yavuz’un forma ve kaptanlık bandını hediye ettiği Başkan Toçoğlu, tüm futbolculara seslenerek; “Sizin emeğinizin karşılığı yok. Kimse ödeyemez, ancak benim sözüm söz. Daha önce dediğim gibi, size açık çek. Rakamı siz yazın” dedi.
--- 
Finaldeki rakibimiz
Ankara Demirspor
Dün bizim grupta kazanan ikinci ekip Ankara Demirspor oldu. İstanbul’daki ilk maçta 1-1 kaldığı Silivrispor ile yaptığı rövanş maçını 3-1 kazanan Başkent ekibi, 2nci Lige giden son maçta Sakaryaspor ile karşılaşacak. Finalin yeri ve tarihi henüz belli değil.
---
Alkışlar kaptana

Sakaryaspor’un dünkü maçında çok çalışan isimlerden biri de, diğer Kaptan Levent Demiray’dı. Tecrübesiyle sahada ayak basmadık yer bırakmayan Levent, birinci kaptan olan Yavuz Eraydın ile birlikte, arkadaşlarını adeta bir maestro gibi yönetti ve galibiyetin mimarlarından biri oldu. Önce kaptanlarımızı, sonra da tüm futbolcularımızı kutluyoruz.   

Yorum Gönder

0 Yorumlar