Saadet Partisinden gövde gösterisi

Saadet Partisi Sakarya İl Teşkilatı, seçim beyannamesi ve aday tanıtım programı için Ankara’daydı.
Kocaeli
Ankara Atatürk Spor Salonu’nda yapılacak olan seçim beyannamesinin açıklanması ve aday tanıtım programı için 800 kişilik bir ekiple gövde gösterisi yaptı. İl Başkanı Osman Ünlü ve Adapazarı İlçe Teşkilatı Başkanı Emre Ozan ve Milletvekili adayları, özel araçları ile Ankara’ya giderken, Bolu’da Highwayoutlet Dinlenme Tesisleri’nde Kocaeli ekipleri ile kahvaltı yaptılar. Kahvaltı sonucunda Ankara’ya hareket eden adaylar, salondaki yerlerini aldılar.
Selamladı
Seçim beyannamesi ve aday tanıtım programında SP Genel Başkanı Prof.Dr. Mustafa Kamalak ve Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici, salona sevgi gösterileriyle girerken, partililerini selamladılar.
Baraj
Kamalak ve Destici'nin okuduğu beyannamede, terörün sonlandırılması, sosyal birliğin ve kardeşliğin tesis edilmesi, hukukun yeniden yapılandırılması bulunuyor. Siyasetin finansmanının şeffaflaştırılması, siyasi sorumluluğu bulunmayan Cumhurbaşkanına tahsis edilen örtülü ödeneğin iptali sözü verilen beyannamede, yüzde 10 seçim barajının kaldırılması taahhüdünde bulunuldu.
Tanıtım
Beyannamenin açıklanmasından sonra beş ayrı ilin milletvekili adayları illeri adına birer konuşma yaptı. En çok dikkat çeken ise Van Milletvekili Rahmetli Turgut Özal’ın oğlu Ahmet Özal ile İstanbul’dan aday olan engelli milletvekilinin yaptığı konuşmalardı. Bu konuşmalardan sonra program, milletvekili adaylarının Saadet Parti’nin seçim müziği eşliğinde tanıtımıyla sona erdi.
Şarkı
Toplantı sonunda, salondakiler "milli ittifak" andını okudu.  İttifak, seçim kampanyasında, "Kendine gel, Saadet'e gel", "Hemşehrim sen de gel", "Birlikteyiz, Saadet'teyiz" sloganları ile  "Saadete gel" ve "Birlikteyiz" şarkısını kullanacak. 

Yorum Gönder

0 Yorumlar