Kaynarcaspor Süper oldu


1nci Amatör Lig’de 2014-15 Futbol Sezonu, önceki akşam oynanan maç ile sona erdi
Kaynarcaspor Süper oldu
Hendek Akovaspor, Ferizli Karadenizspor, Akyazı Alaağaçspor ve Karapürçekspor, şampiyon olarak Süper Lig’e çıkmışlardı.  Play-Off’ta Süper Lig biletini Hacımercanspor’un ardından kapan ekip ise Kaynarcaspor oldu.
Sakarya 2014-15 Futbol Sezonu 1nci Amatör Lig’de heyecan fırtınası sona erdi. 1nci Amatör Lig A Grubu’nda Hendek Akovaspor, B Grubu’nda Ferizli Karadenizspor, C Grubu’nda Akyazı Alaağaçspor, D Grubu’nda Karapürçekspor şampiyon olarak direk Süper Lig’e çıkmışlardı. 1nci Amatör Play-Off’ta da Hacımercanspor’un ardından Kaynarcaspor Süper Lig sevinci yaşadı. (Sinan Kolcu)
 
1nci Amatör Play-Off’ta Hacımercanspor’un ardından Kaynarcaspor Süper Lig’e çıktı
Kaynarcaspor, Çaykışlaspor engelini aşarak uzun bir aradan sonra tekrar Süper Lig’e çıkarken, Kadir Şirin antrenörlüğündeki Çaykışlaspor ise 3ncü kez yine finalde kaybetti.
Hızlı başladı
Süper Amatör Lig için son bileti alacak takımı belirleyecek Play-Off maçı çok hızlı başladı. Erenler Sentetik Saha’da Burak Olcar’ın yönettiği maçta, takımlar bir an önce gol atıp avantajlı duruma geçmek için ilk dakikalarda karşılıklı akınlar yaptı.
Önce Çaykışla, sonra Kaynarca
Müsabakanın 9. dakikasında Çaykışlaspor atağında soldan kale önüne ortalanan topa, Ensar harika bir kafa vurarak takımını 1-0 öne geçirdi. Golün santrası sonrasında  Kaynarcaspor, baskın atakla rakip kaleye indi. Gol aramaya başladı, 11. dakikada ceza alanı sağ tarafından kale önüne gelen topa son vuran Serkan oldu ve durumu eşitledi 1-1. Devrenin son saniyelerinde Arim, Kaynarcaspor’u 1-2 öne geçirdi.
Beraberlik golü
Maçın 60. dakikasında Mustafa, yakın mesafeden Çaykışlaspor’u beraberliğe taşıyan golü attı 2-2. Kaynarcaspor, hiç ummadığı anda galibiyet golünü buldu. 89. dakikanın sonlarında ayaklardan seken top Beytullah’ın önünde kaldı, Beytullah yakın mesafeden galibiyet golünü atarak takımının adını Süper Amatör Lige yazdırdı 2-3.
Bayram havası
90+4’te maç sona erdiğinde saha içinde hüzün ve sevinç bir arada idi. Çaykışlasporlu futbolcular kahrolurken, Kaynarca cephesinde büyük sevinç hakimdi. Futbolcular, taraftarlar ve yöneticiler adeta sevinç yumağı halinde, uzun bir aradan sonra Süper Amatör Lige çıkma sevincini yaşadılar . 
 Kaynarcaspor, uzun bir aradan sonra tekrar Süper Amatör Lig’e yükselmenin sevincini yaşadı.
 Kaynarcasporlular’dan asker selamı. Kaynarca merkezinde otobüsten indirilen futbolcular ile taraftarlar gece geç saatlere kadar şampiyonluğu kutladılar. Kaynarca sokakları meşaleler ve havai fişekler ile aydınlandı.
 Şampiyon olarak adını Süper Amatör Ligi’ne yazdıran Kaynarcaspor’u taşıyan takım otobüsü, ilçe girişinde taraftarlar tarafından karşılandı.
Çaykışlaspor’u 3-2 yenerek Süper Lige çıkan Kaynarcaspor, Kaynarca’da davul-zurna ve havai fişekler ile karşılandı. Kırmızı-Beyazlılar, Antrenör Sezgin Tutar’ı havaya attılar.
: Kaynarca ilçe merkezinde yapılan şampiyonluk konvoyuna, havai fişekler, meşaleler ve davul-zurna eşlik etti.

Çaykışlaspor : 2 Kaynarcaspor: 3
Saha: Erenler Sentetik Hakemler: Burak Olcar *** Mehmet Öztürk *** Erdi Öz ***
Çaykışlaspor: Sezer** Ömer * (Ertuğrul ? )  Emre*  (Ümit ? ) Özhan* Berat*** Can* Ferhat ? (Mustafa**) Berkay ? Ensar** Burak** Tugay**
Antrenör:  Kadir Şirin   
Kaynarcaspor: Anıl Murat*** Ali**** Oğuzcan**** Sercan**** Emrah ** (İlyas**) Oğuzhan** Oğuz** (Beytullah***) Alpay*** Emre** Serkan**** Arim****
Antrenör: Sezgin Tutar
Goller: Dk.9 Ensar, Dk.60 Mustafa (Çaykışlaspor) Dk.11 Serkan , Dk.45 Arim  , Dk.90  Beytullah (Kaynarcaspor) 
***********************
Ç.Bekirpaşaspor: 3 Büyükdere Şahin : 2
Saha : Erenler Sentetik Hakemler Murat Taşçıkar ***  Aslı Köse *** Recep Yılmaz ***
Ç.Bekirpaşaspor : Semih ** Y.Emre ** Oğuzhan ** Mustafa ** Ulaş ** Ertan ** Bilal ** Halil ** Semih Yaşar ** Mertcan  ** (İbrahim**) Semih Tuna **
Antrenör: Bayram Berber
Büyükdere Şahinspor: Emre ** Emirhan ** Numan ( Dk.33 KK) Hakan ** Yasin ** İsmail ** Oğuzhan ** Ersem ** A.Aziz ** Yakup **  Serdar **
Antrenör: Ayhan Aydemir
Kırmız Kart  : Numan (B.D. Şahinspor)
Goller : Dk. 36 Mertcan, Dk.77 Bilal, Dk.85 Semih (Ç.Bekirpaşaspor) , Dk.43 A.Aziz, Dk. 66 Serdar  (B.D.Şahinspor) (Suat Beyenal) Sinan Kolcu

Yorum Gönder

0 Yorumlar