Karatede mutlu son


Karatede mutlu son
İşte takım sıralamasıMaçlarda minik bayanlarda Pamukova (20 puan), Akyazı (19 puan) ve Hendek (14 puan) ilk üç sırayı aldı. Diğer kategorilerdeki sıralama şöyle; Minik Erkekler; 1nci Hendek (31 Puan), 2nci Geyve (30 puan), 3ncü Pamukova (19 puan). Yıldız Bayanlar; 1nci Hendek (53 puan), 2nci Büyükşehir (45 puan), 3ncü Geyve (19 puan). Yıldız Erkekler; 1nci Hendek (77 Puan), 2nci Büyükşehir (48 puan) ve 3ncü Erenler Halk Eğitim Merkezi (31 Puan)
         Görev alan hakemler
Akyazı Belediyesi’nin ilimizin başarılı hakemleri de görev yaptı. Buna göre Beyzanur Yumuk, Şahin Boztepe, Tuna Şehir, Mehmet Bilek, Neslihan Yaman, Ergün Köseoğlu, Sahra Erdoğan ve Gamze Şenel, verdikleri yerinde kararlar ile herkesten taktir aldılar. Bu arada Şener Yılmaz ile Haktan Adatepe’nin de organizasyona katkısı büyüktü.
         Antrenörlerden  teşekkür geldi
Müsabakalarda ter döken takımların yetkilileri, konukseverliğinden dolayı Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akcan’a teşekkür ederlerken, antrenörlerden de açıklama geldi. Buna göre Antrenörler Nurkan Kayacık, Hikmet Şaha, Mustafa Solmaz, Tayfun Kobaş, Seçkin Küçükseller, Muammer Sağlam, Yaşar Ordu, Memduh Sakarya ve Sezai Yolcuoğlu, Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü, Ak Parti Milletvekili Adayı Ali İnci, Bayraktar Masaj Salonu sahibi Recep Bayraktar, Arifiye Belediye Başkanı İsmail Karakullukçu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Nuri Tellioğlu, İlçe Halk Eğitim Merkezi Müdürü Abdülvahit Uygar ve Söğütlü Belediye Başkanı Hüseyin Genç’e teşekkür ettiler.  
          

Yorum Gönder

0 Yorumlar