Finalde koştular

Atletizmi Geliştirme Projesi kapsamında düzenlenen seçmeleri kazanan atletler, son kez ter döktüler
Atletizmi Geliştirme Projesi kapsamında düzenlenen seçmeleri kazanan atletler, son kez ter döktüler
Finalde koştular
Rüstemler Parkuru’nda gerçekleşen yarışlar büyük heyecana sahne oldu.
İlk dört mücadelesi
2015 sezonu Atletizmi Geliştirme Projesi içinde bugüne kadar ilçelerde düzenlenen kros seçmelerini kazanan sporcular, önceki gün Rüstemler Tesisleri’ndeki parkurda buluştular. İlk dörde giren sporcuların önümüzdeki hafta Kocaeli’de düzenlenecek yarışmalarda ilimizi temsil edeceği final yarışları büyük mücadeleye sahne oldu. Kızlar ve erkeklerde 2 kategori halinde gerçekleşen yarışlarda, 1500 ile 2 bin metre koşuldu.  Ailelerin de izlediği yarışlarda ter döken atletlerin hırsları görülmeye değerdi. 
Madalya ve kupa verildi
Rüstemler Necmi Uztürk Spor Salonu’nun karşı yönünden başlayıp, çim ve toprak parkurda ikişer tur atan atletler, ilk dört dereceye girmek için verdikleri mücadele sonunda kupa ve madalya aldılar. Gençlik Hizmetleri ve Adapazarı İlçe Spor Müdürü Fatih Çelikel ile Atletizm İl Temsilcisi Avukat Nurten Kadı Duman tarafından ödüllendirilen atletler, şimdi Kocaeli için hazırlanmaya başladılar. Bu arada müsabakaların ardından konuşan Duman, yarışların ilimiz atletizmin gelişimi açısından çok önemli olduğunu belirterek, tüm sporcular ile antrenörlerini tebrik etti.  
 
Dereceye girenler
Yarışların sonunda ilk 4 dereceyi elde eden atletlerin isimleri şöyle; 1500 metre Kızlar: 1-Şevval Niğdelioğlu, 2-Esma Köseler, 3-Sedanur Ateş, 4-Sümeyye Nida Ateş. 1500 metre Erkekler: 1-Emirhan Başar, 2-Talha Çakmak, 3- Berkant Emiroğlu, 4-Yakup Kahraman. 2000 metre Kızlar: 1-Sinem Durgut, 2-Berivan Demir,3-Semanur Tarhan, 4-Merve Binici. 2000 metre Erkekler: 1-Savaş Ergün, 2- Ömercan Alpaslan, 3- Muhammed Bayhan, 4-Vedat Öztürk..Müsabakalarda Takım (ilçe) sıralaması ise şöyle oluştu; 1500 metre kızlar: 1-Adapazarı, 2-Arifiye, 3- Sapanca, 4-Geyve. 1500 metre Erkekler: 1-Adapazarı, 2-Geyve, 3-Arifiye, 4-Sapanca. 2000 metre Kızlar: 1-Adapazarı, 2-Serdivan, 3-Geyve, 4-Arifiye. 2000 metre Erkekler: 1-Arifiye, 2-Geyve, 3-Sapanca, 4-Adapazarı.

Yorum Gönder

0 Yorumlar