Son gülen Kırkpınar


Süper Amatör Lig’de dün oynanan maçlar nefesleri kesti. Süper Ligde hafta içi maç var.

Son gülen Kırkpınar

Hacıkışlaspor, Ferizlispor’u 4-2 yendi. Hanlıköy-Garajlar Taç, Sapanca Akademi-Yeni Hendek maçları 1-1 sona erdi.
Süper Amatör Lig B Grubunda lider Yeni Hendekspor, Sapanca Akademispor ile 1-1 berabere kaldı. Harmanlıkspor ile Söğütlüspor maçı nefesleri kesti. Maçı  Harmanlıkspor 4-0 kazandı.
Hacıkışlaspor evinde Ferizlispor’u 4-2 yenerek ligde kalma yolunda çok önemli bir 3 puanı aldı. Haftanın en önemli müsabakasında Hanlıköyspor ile Garajlar Taçspor 1-1 berabere kaldı. Dün evinde Taşburunspor ile karşılaşan Kırkpınarspor 2-0 geriye düştüğü maçı son dakika golü ile 3-2 kazandı. Taşburunspor’da 4 kırmızı kart var. 
   Taşburunspor, “Kırkpınarspor’a başarılar dileriz “pankartı ile sahaya çıktı.



Kırkpınarspor:  3 Taşburunspor: 2
Saha : Sapanca Kırkpınar
Hakemler: Ahmet Alemdar , Murat Taşçıkar, Tayfun Topzuayak
Kırkpınarspor:  Ali Rıza*, Recep Ali **, Recep Arapoğlu***, Yunus Taylan***, Bilal ***, Muharrem Fındık***, Soner Dursun****, İlyas Balta** (Dk.55 Yıldırım Yılmaz **) , Şenol Yıldız ***, Kenan Çömlek***, Furkan Işıklı*** (Dk.70 Murat Yıldız*)
Antrenör: Mehmet Uçar
Taşburunspor: Hasan Basri*, Serkan*, Soner*, Ö.İlyas*, Tamer*, Ali Uzuner**, Okan*, Önder*, O.S. Ateeko** ,Mert**, Ahmet**
Antrenör : Sami Furuncu

Goller: Dk. 25 Ahmet, Dk. 35 Ali  (Taşburunspor) DK. 70 Furkan Işıklı, Dk. 85 Soner Dursun, Dk.90 +2 Yıldırım Yılmaz (Kırkpınarspor) 

Yorum Gönder

0 Yorumlar