Kızlar stres attı


Erenler Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü Spor Kulübü basketbolcularıyla gurur duyuyor
         Kutlama yemeği
Yıldız Kızlar Basketbol Takımı yenilgisiz şampiyon olmanın mutluluğunu yaşıyor.
         Kızlar stres attı
Geçtiğimiz hafta sona eren Yıldız Kızlar Basketbol Liginde tüm rakiplerini bir bir devirerek yenilgisiz şampiyon olan Erenler Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü (HEM) Spor Kulübü tebrikleri kabul ediyor. Elde ettikleri başarı ile dikkat çeken basketbolun perileri, önceki gün Erenler HEM’in Küpçüler Kurs Merkezindeki yemekte stres attılar. Erenler HEM Müdür Yardımcısı İbrahim Yıldız, Antrenörler Bekirhan Kardeş ve Ömer Faruk Satar’ın da katıldığı yemekte hazır bulunan Şampiyon periler Eda, Gizem, Betül, Hilal, Zeynep, Melek, Dilanur, Hümeyra, Sevgi ile Şeyma oldukça mutluydu.
         Yılmaz kutladı
Halk Eğitim Merkezi Aşçılık ve Yemek kurslarına katılan kursiyerlerin hazırladığı yemeklerin afiyetle yenmesi sonrasında bir konuşma yapan Müdür Yardımcısı İbrahim Yılmaz mutluluğunu dile getirdi. Yılmaz kızlara hitaben konuşarak; “Müsabakalarda bizleri güldürdünüz. Madalya ve Kupaları getirdiniz. “Grup maçlarında da aynı başarıyı tekrarlamanızı bekliyoruz” dedi.
         Sıra geldi
Gruplara
Yemekten sonra arkadaşımız Suat Beyenal ile sohbet eden Antrenörlerden Bekirhan Kardeş, yeni hedeflerinin 10-15 Mart tarihlerinde Çanakkale’de yapılacak grup maçları olduğunu kaydetti. Kardeş, zorlu bir gruba düşmelerine rağmen ilimizi en iyi şekilde temsil etmek istediklerini belirtti.
 Erenler Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü Spor Kulübünün güreş takımı da kutlama yemeğine davetli olarak katıldı. Yusuf Sarı yönetiminde daha önce ter döktüğü seçmelerde başarılı olan Küçükler Güreş Takımı oldukça keyifliydi.
  Erenler Halk Eğitim Merkezi Müdürü Adil Şenol, sporcuların elde ettikleri başarılardan dolayı çok mutlu olduğunu söyledi.

 Sporcular, kutlama yemeğinde stres attılar. 

Yorum Gönder

0 Yorumlar