Bayat rövanşı vermedi


Bayat rövanşı vermedi
Geyve Bayatspor, Çamlıca Beldespor’a rövanşı vermedi ve farklı galibiyetle moral buldu.
Seyir zevki
Sakarya 1. Amatör Lig B Gurubu’nda, gündüz oynanan maçta Yılmaz Yavuz yönetimindeki Çamlıca Belde , Ferruh Dişli yönetimindeki Geyve Bayatspor’a 5-0 yenildi .  Ev sahibi takımı kötü gününde yakalayan Geyve bayat bu durumdan faydalanmasını bildi.  Çamlıca Belde’nin sahasının şiddetli rüzgar altında oynanan maçtaki  futbol , pozisyonlar ve goller seyircilere zevk verdi.
Barış ve Rasim
Çamlıca  Belde ilk yarıda  Geyve Bayat sahasında oynadığı maçı da 3-2 kaybetmişti. Maçın ilk golü 18.Dakikada Burak’tan geldi. İkinci gol 35. Dakikada Rasim’den gelirken, 3. Gol Burak’tan,4. Gol Kadir den son gol ise , yine Rasim’in ayağından geldi.
Üstün performans
Çamlıca Belde’nin santraforu  Çağlar , iki net pozisyondan yararlanamazken Erhan’da net bir pozisyondan yararlanamadı. Geyve Bayat ise attığı kadar gol pozisyonu yakaladı ama neticeye yansıtamadı.   Her iki takımın oyuncuları saha şartlarına ve rüzgara rağmen çok üstün bir performans sergilediler.
  Maçı Her iki takımın yöneticileri , güvenlik güçleri ve gözlemciler birlikte seyrettiler. 

 Orta hakem  Recep Yılmaz  oldukça yapıcı ve  güzel bir yönetim sergiledi, oyunculara güler yüzlü ve yapıcı yaklaşımı, yan hakemleri Bahadır İleri ve Batuhan Göz  ile uyumu ve yan hakemlerin yerinde yaptıkları uyarılar  dikkat çekti.









Yorum Gönder

0 Yorumlar