Sakaryaspor’u anlattı


Sakaryaspor’u anlattı
Sakaryaspor’un efsane oyuncusu Oğuz Çetin Lig Tv’de “Efsaneler” programına konuk oldu. Programda Çetin’in hem Sakaryaspor, hem de Fenerbahçe öyküsüne yer verildi.
100ncü gol
Efsane oyuncu programda futbolda başarının sırlarını tek tek anlatırken, Sakaryaspor’da oynadığı dönemlere ilişkin anılarını da izleyenlerle paylaştı.
Sakaryaspor’da oynamak hem güzel, hem de kolay değildi. Sakaryaspor’da oynamak bir ayrıcalıktı “diyen Oğuz Çetin, Fenerbahçe’deki 100. gol öyküsünü anlatırken de ''100. gol önemliydi, ama en önemli şey takım olmaktı, biz de takım olarak o golü attık dedi. Kendisine yapılan İmparator değil, sihirbaz benzetmesinden çok mutlu olduğunu ifade eden Oğuz Çetin; “Başarının ardında disiplin ve takım ruhu vardır “dedi.
Ekrem hocayı
 unutmadı
Lig TV’de yayınlanan “Efsaneler” adlı programda kendisiyle birlikte Hakan Şükür ve Aykut Kocaman’a da , hocalık yapan rahmetli Ekrem Karaberber’den de bahseden Oğuz Çetin, “Ekrem hocam çok saygıdeğer bir hocaydı. Kendisini saygıyla anıyorum. Üzerimizde emeği çok büyük “dedi.
“Onun için
sihirbazdı “dedi

Programda Serdar Şenkaya ve Necdet Nişin Oğuz Çetin hakkındaki düşüncelerine de yer verilirken, Şenkaya ve Niş Oğuz Çetinin bir imparator değil, adeta bir top sihirbazı olduğunu, Türk futboluna önemli katkılar verdiğini söyledi.

Yorum Gönder

0 Yorumlar