Miniklerin büyük sevinci


9 mahallenin katıldığı Minikler Futbol Turnuvasının final maçı Göktepe ve Hızırtepe Mahallesi arasında yapıldı.

Miniklerin büyük sevinci

Adapazarı Belediyesi tarafından geleneksel olarak düzenlenen 11.Mahalleler arası Futbol Turnuvasında şampiyon Göktepe oldu.

 Nefesleri kestiler
Sakarya Tenis Akademisi Spor Kompleksi sahasında düzenlenen Mahalleler Arası Minikler Futbol Turnuvası’nda oynanan final maçında Göktepe Mahallesi, Hızırtepe Mahallesini 4-2 yendi. Final maçını Adapazarı Belediyesi Başkan Vekili Erol Aydın, Başkan Yardımcısı Aydın Tercan, Amatör Futbol Dernek Başkanı Ömer Bektaş, mahalle muhtarları ve çok sayıda aile izledi.
İkinci Hızırtepe
Çekişmeli geçen karşılaşmada Göktepe-Hızırtepe Mahallesini 4-2 yendi.Final maçı sonrasında Göktepe Mahallesi kupasını Adapazarı Belediyesi Başkan Vekili Erol Aydın’ın ellerinden  aldı. Turnuvada 2.olan Hızırtepe Mahallesi futbolcularına kupalarını Adapazarı Belediyesi Başkan Yardımcısı Rıdvan Sezer verdi.
Semerciler 3ncü
Turnuvada Sakarya Mahallesini 5-0 yenen Semerciler Mahallesine 3.lük kupası Adapazarı Belediye Başkan Yardımcısı Aydın Tercan tarafından verildi.Adapazarı Belediyesi Mahalleler Arası Minikler Futbol Turnuvasının sahibi olan Göktepe  Mahallesi kupanın keyfini taraftarlarıyla birlikte doyasıya kutladı.
Aydın konuştu

Adapazarı Belediye Başkan Vekili Erol Aydın “Bugün turnuvamızın sekizincisinin finalini yaptık. Amacımız hem mahalleler arasındaki sosyal ve kültürel ilişkileri arttırmak hem de yıldız adaylarına fırsat vermek. Bugün izlediğimiz her iki final maçı da heyecanımızı üst seviyeye çıkardı. Çocuklarımızın centilmence mücadelesi her türlü övgüye layık. Başta mahalle muhtarlarımız olmak üzere turnuvaya katkı yapan takımlarımıza, hocalarımıza, hakemlerimize, öğrenci velilerimize çok teşekkür ediyorum” dedi.

Yorum Gönder

0 Yorumlar