Milli Takım ilimizde


İsviçre’de yapılacak olan Avrupa Şampiyonası’na katılacaklar
     Milli Takım ilimizde
Hazırlıklarını tüm hızıyla sürdüren bayan karatecilerde moraller süper.
     4-9 Şubat tarihleri arasında İsviçre’nin Zürih Kenti’nde yapılacak 42nci Avrupa Ümitler, Gençler ve 21 Yaş Altı Karate Şampiyonası’na katılacak olan Karate Bayan Milli Takımı, ilimizde kamp yapıyor. Hendek Belediyesi Karate Takımı Antrenörü Nurkan Kayacık’ın teknik heyette, Büşra Tosun, Nurcan Çiçek ve Emine Göçlü’nün ise sporcuların arasında bulunduğu Milli Takım, Sen Otel’de gerçekleştirdiği kampa 9 Ocak’ta ara verecek. 14 Ocak’ta yeniden aynı adreste toplanacak olan millilerimiz, 3 Şubat’a kadar hız kesmeden hazırlanacaklar.
Milli Takım’da bulunan Hendek Belediye Karate Takımı sporcuları oldukça iddialılar. 14ncü kez Milli Takımı gören Büşra Tosun, 5nci kez Milli formayı giyen Nurcan Çiçek ve Milli Takım’la ilk kez tanışan Emine Göçlü, ilimizi ve ülkemizi en iyi şekilde temsil edeceklerini ifade ettiler. Bu arada 7 kata, 14 kumite olmak üzere toplam 21 sporcunun bulunduğu Karate Bayan Milli Takımı’nın önceki günkü konuğu, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Salih Koşu oldu. Hem antrenörlere, hem de sporculara başarı dileklerinde bulunan Koşu, Ay-Yıldızlı bayrağımızın Avrupa Şampiyonası’nda göndere çekileceğinden şüphesi olmadığını vurguladı.

 Hendek Belediyesi Karate Takımı Antrenörü Nurkan Kayacık, sporcular Büşra Tosun, Nurcan Çiçek ve Emine Göçlü, Genç Bayan Milli Takım’la Avrupa Şampiyonası’na hazırlanıyor.   

Yorum Gönder

0 Yorumlar