Kick-Boksta işlem tamam


Kick-Boksta işlem tamam
Atakan Kick-Boks ve Yılmazer Fight Akademi Spor Kulübünün Kuşak terif sınavı nefesleri kesti .
Uzman antrenörler
Serdivan bulunan Spor Salonunda Antrenörler Serkan Yılmazer, Çetin Kayaoglu , Adem Köse nezaretinde yapılan Kick-Boks Aralık ayı kuşak terfi sınavına 150’e yakın bay-bayan çeşitli yaş gruplarından sporcular katıldı.  Çok güzel bir ortamda geçen Kick-Boks çalışmalarına ilgi büyüktü.
Süper Hakemler
Kick-Boks Hakemleri Ayşe Türkan, Önder Akar,  Hasret Aydın, Yıldız Okay, Mesut Aydın’ın yönettiği müsabakalar zevkli ve çekişmeli geçti. Yılmazer Fight Akademi Spor Kulübü ve aynı zamanda Antrenörü olan Serkan Yılmazer, Müsabakalara katılan antrenör, hakem ve sporculara  teşekkür etti.
Hakemler, Antrenörler sporculara ödül verirken. Bayan Hakemler Ayşe Türkan , Hasret Aydın ve  Yıldız Okay başarılı olan sporcular tebrik ettiler. İlimizin yetiştirdiği ünlü Sanatçı Ali Ekber Başar , Kick-Boksta hem ödül aldı hem de sporculara ödül verdi. Sakarya’da Kick-Boksa gönül verenler bir arada Kick Boks hakemleri başarıyla görev yaptı.
Kick-Boks hakemi Önder Akar başarılı yönetim sergiledi. Kick Boks Kuşak terfi sınavların kıran kırana geçti. Serdivan’da yapılan Kick-Boks gecesine katılım yüksekti. Kick-Boksta Serdivan Spor Salonunda renkli görüntüler vardı. Serkan Yılmazer’in öğrencisi Ali Ekber Başar, Kick-Bokscuların ilgi odağıydı. Serkan Yılmazer’in minik yıldızları Efe Temur ve Yağız Görgülü. Çeşitli yaş Gruplarında yapılan kulak sınavı neşeli bir şekilde sona erdi.

Yorum Gönder

0 Yorumlar