Kampta sıfır çektik


Sakaryaspor Belek kampındaki hiçbir özel maçını kazanamadı
Kampta sıfır çektik  3-0
Sırasıyla Ümraniyespor’a 3-1, Kocaeli Birlikspor’a 1-0, Derince Belediyespor’a 2-1, Payas Belediyespor’a 2-1 ve son olarak dün Manavgat Evrenseki’ye 3-0 mağlup oldular.
            Kötü mücadele: Sakaryaspor’un hazırlık maçları serisi tam bir kabus ile bitti. Özel maç serisine kötü başlayan ve kötü bitiren Sakaryaspor, son sınavında dün Manavgat Evrenseki ile karşılaştı. Maçın ilk yarısını 2-0 mağlup kapatan temsilimiz, bitime üç dakika kala rakibin yakaladığı kontratağa engel olamadı. Böylece 90 dakika Manavgat’ın 3-0’lık üstünlüğü ile son buldu.   
Döküldü: Maçın ilk yarısında dökülen ancak ikinci yarısında biraz daha derli-toplu gözüken Sakaryaspor’da ilk 11 şu isimlerden oluştu; Cüneyt, H.Toker, Sertaç, Cihan, Volkan, Gökhan Şen, Kaan, Özgür, Burak Göksel, Hacı Ömer, Gökhan Yazıcı. İkinci yarıda ise oyuna  Aykut, Mert, Çağrı, Erhan, Furat, Umut Pusat, Canberk ve Arda dahil oldu.
Bazı isimler maça çıkmadı
Kaptan Levent dünkü maça hafif sakat olduğu için çıkmadı. Abdülkadir’de  oynamayanlar arasındaydı. Kötü bir görüntü veren ve Antalya kampını 5 özel maçı da kaybederek kapatan Sakaryaspor’da yönetimin bundan sonra nasıl bir yol haritası izleyeceği merak ediliyor. Taraftarlar ise transferde sessiz kalan Başkan Selahattin Aydın ve arkadaşlarını eleştirmeye başladılar.
Sakaryaspor’un 14 günlük Belek kampı bugün sona eriyor. Yeşil-Siyahlılar sabah idmanından sonra otelden ayrılacaklar
Yüksek tempoya kısa bir mola
İkinci yarı hazırlıklarının ikinci etabını bugün Antalya Belek’te tamamlayacak olan Sakaryaspor(lu futbolculara, yorgunluklarını gidermeleri için kısa süreliğine izne ayrılacaklar.  
            Pazar akşamı
14 günlük Belek kampını bu sabahki idmanın ardından tamamlayacak olan Sakaryaspor, öğle yemeği öncesi kamptan ayrılacak. 14 günlük süreçte günde çift idmanın yanı sıra 5 Hazırlık maçı yapan ve hayli yorgun düşen Yeşil-Siyahlılar, Pazar akşamı Rüstemler Tesislerinde toplanacaklar.
            İlk çalışma
Yüksek idman temposu ve yoğun hazırlık maçı trafiğine yenik düşen Sakaryaspor’lu futbolcular, Pazartesi gününden itibaren Güngören maçının hazırlıklarına başlayacaklar. Pazar akşamı toplanacak olan futbolcular Güngören maçına galibiyet için hazırlanacaklar,19 Ocakta üçüncü etaba başlayacak olan Yeşil-Siyahlıların tam kadro çalışması bekleniyor.
Yönetim geç kalınca Yavuz yuvada kaldı
Gönlü Sakaryaspor’da olan ancak Kartalspor ile de temasa geçen Orhangazispor’un kalecisi Yavuz’un, satılmayacağı açıklandı.
            Sakaryaspor’a sunduğu teklifin karşılığını alamayan ve yönetimin görüş konusunda geç kaldığı Yavuz ile ilgili son açıklama dün Orhangazispor yönetiminden geldi. Yönetimine rest çekerek Sakaryaspor’a gitmek istediğini söyleyen Yavuz’un kesinlikle satılmayacağını söyleyen Orhangazi cephesi, böylece bu konuya noktayı koymuş oldu.
Kime al atıldıysa Sonuçsuz kaldı
Sakaryaspor yönetiminin transfer konusundaki çalışmaları devam ediyor. Başkan Selahattin Aydın ve arkadaşlarının bugüne kadar yaptığı görüşmelerde sadece Gökhan Şen ve Umut Pusat ile anlaşılıp idmanlara alındı. Onların da geçici transfer yasağından dolayı resmi sözleşme imzalayıp-imzalamayacakları net değil. Bu iki futbolcudan sonra yapılan tüm görüşmeler ise olumsuz sonuçlandı. Bu yüzden Başkan Aydın ve ekibinin ara transfer dönemine kadar nasıl bir yol haritası izleyeceği merak ediliyor.
Sinan Kolcu

Yorum Gönder

0 Yorumlar