Erenler’in kar timleri iş başında

Erenler Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne ait kar ekipleri Erenler’de kar yağışından etkilenen mahallelerin kapanan yollarında yol açma çalışması gerçekleştiriyor.
Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı “acil müdahale timleri” kar ve buzlanmaya karşı 24 saat mesai yapıyor. Kar yağışı uyarısının gelmesi üzerine kritik noktalarda ekiplerin göreve herdaim hazır olduklarını belirten Erenler Belediyesi Başkan Yardımcısı Muhammet Kıratlı, yolların açık kalması, ulaşımın aksamaması için gece ve gündüz karla mücadele ekibinin çalışma yaptığını, buzlanmalara karşı tuz yüklü kamyonların, iş makineleri ve hazır olarak bekletilen ekiplerin, vatandaşların mağdur olmaması için kar yağışı boyunca gece ve gündüz 7/24 görev yaptığını belirtti.
Kıratlı, çalışmaları denetledi
Erenler Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğünden sorumlu Başkan Yardımcısı Muhammet Kıratlı, karla mücadele ekiplerinin çalışmalarını denetledi. Mahalleli vatandaşla biraraya gelen Kıratlı vatandaşların taleplerini dinleyerek kapanan yollara müdahale için ekipleri o bölgelere yönlendirdi.
Kıratlı; Çaybaşı, Değirmendere, Tepe ve Şükriye Mahallelerinde yoğun kar yağışından kapanan yollara ekiplerin anında müdahale ettiğini ve yolların açıldığını belirtti.
     


Yorum Gönder

0 Yorumlar