Büyükşehir İnceleme Başlattı


Büyükşehir İnceleme Başlattı
Erenler Atatürk Stadyumu Sentetik Sahası tribün çatısında meydana gelen göçük ile ilgili olarak Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan açıklamada, çökme ile ilgili incelemenin başlatıldığı belirtildi. Ayrıca çatı söküm işleminin de 8 Ocak Perşembe günü itibari ile başlatıldığı açıklandı.


Sakarya Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan açıklamada, “6 Ocak Salı günü, saat 03.00’da Erenler Atatürk Stadyumu Sentetik Sahası tribün çatısında göçük meydana gelmiş, olay ile ilgili olarak inceleme başlatılmıştı. Çatıdaki söküm işlemi de 8 Ocak Perşembe günü itibari ile başlatıldı. Kamuoyuna saygıyla duyurulur” denildi.
Sakarya'da 3 gündür yoğun şekilde devam eden kar yağışı hayatı olumsuz etkilerken, Erenler İlçe Stadı'nın tribünlerinin çatısı biriken karları taşıyamayarak çöktü.
Sakarya'nın metropol ilçelerinden Erenler'de bulunan suni çim ve çim sahalar tamamen karla kaplanırken İlçe Stadı'nın tribünlerin çatısı da yağan kara dayanamadı. Bugün stadyuma gelen tesis yetkileri tribünlerin çatısının çöktüğünü görünce Büyükşehir Belediyesi'nden yardım istedi.
Erenler Stadyumu 2010 yılında Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılmıştı.

Yorum Gönder

0 Yorumlar