Bizi sabote etti

 
Bizi sabote etti
Aslan Futbol Kulübü başkanı Bedri Narin , kulüpte köklü değişiklik yapıldığını belirterek “ Antrenörümüz İrfan Dal ile yollarımızı ayırdık” dedi.
Başkan Bedri Narin 20 aydır beraber çalıştıkları antrenör İrfan Dal görüşmek üzere yönetim kurulu toplantısına davet ettik gelmedi. Bende beraber yürüyemeyeceğimizi kendisine söyledim.”dedi.
İrfan Dal’ın U 17 Söğütlü maçı başlama saati zamanında futbolcuları toplantıya çağırdığını söyleyerek şöyle devam etti; “ Maç anında toplantı olur mu, yaş aralıkları ufak olan futbolcularımızın sahaya çıkmasını engellemek için yapılan bu toplantı daveti sonucu , Söğütlüspor karşısına 2002 ve 2004 doğumlu futbolcularımızla 10 kişi olarak sahaya çıktık. Kalecimizde toplantı var diye gelmeyince sol beki kaleye geçirdik. Diğer oyuncumuz maç başladıktan sonra geldi, 11’i tamamladık, maçı da 4-0 kazandık” dedi.
 “Çocuklar üzerinden oyun oynanmasın “diyen başkan Narin açıklamasını şöyle sürdürdü ; “ Çocuklar üzerinde kimse oyun oynamasın. Çocuklara olmayacak vaadlar verilmesin. Çocuklar sabote edilmesin. Başka diyeceğim yok “ 

Yorum Gönder

0 Yorumlar