Taekwondoda iki gururumuz


Altını son anda kaçırdılar
Taekwondoda iki gururumuz
Antalya-Kemer’de gerçekleşen Yıldızlar Avrupa Kulüpler Taekwondo Şampiyonası’nda Arifiye Atılgan Spor Kulübü sporcusu Muhammet Ali Hebiloğlu Avrupa 2ncisi, Arifiye Halk Eğitim Merkezi Spor Kulübü’nden İmam Şamil Cengiz Avrupa 3ncüsü oldu.
Sakarya’nın onuru oldu
Antalya/Kemer’de gerçekleşen Uluslar arası G1 Open Taekwondo Turnuvası’nda Milli Takım formasını giyen Muhammed Ali Habiloğlu ile İmam Şamil Cengiz, altın için çıktıkları mücadeleden ikinci ve 3ncü olarak ayrıldılar. Taekwondoda gururumuz olan her iki sporcu, bundan sonraki çalışmalarını altın için yapacaklarını söylediler.
Hedef Avrupa Şampiyonluğu
Sakarya Bölge Taekwondo Antrenörü Davut Cengiz; “Yıldızlar Avrupa Taekwondo Şampiyonası’nda ve G1 Open müsabakalarında ilimiz sporcularının aldıkları başarı bizleri onurlandırmıştır. İnşallah 2015 Avrupa Şampiyonası’nda ses getirmek istiyoruz. Çalışma programımızı ona göre yürüteceğiz” dedi.
İkinci oldu: Yıldızlar Avrupa Taekwondo Şampiyonası’nda finale çıkan, ancak finaldeki mücadeleyi kaybeden Muhammed Ali Habiloğlu, Sakarya’ya Avrupa ikincisi olarak dönmeyi başardı.
Üçüncü oldu: Aynı müsabakada mücadele eden bir diğer sporcumuz İmam Şamil Cengiz ise, final şansını kaybetti. 3.-4.’lük mücadelesinde iyi bir performans sergileyen Cengiz Avrupa üçüncüsü oldu.
Sinan Kolcu

Yorum Gönder

0 Yorumlar