Size engel olan mı var


Size engel olan mı var
Milliyetçi Hareket Partisi Karasu İlçe Başkanı Ekrem Yiğit, Küçük Karasu Mahallesi’ni ziyaret etti. Yiğit, “Karasu Belediyesi hizmet etmiyor. Bunun suçunu da Büyükşehir’e atıyor. Yazıktır, günahtır. Siz hizmet etmek istediniz de sizi engelleyen mi oldu” şeklinde konuştu.
Beceriksizliklerini örtüyorlar
Geçtiğimi hafta yapılan ilçe kongresi ile güven tazeleyen Milliyetçi Hareket Partisi Karasu İlçe Başkanı Ekrem Yiğit mahalle ziyaretlerine başladı. Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte Küçük Karasu Mahallesi’ne ziyarette bulunan Ekrem Yiğit mahalle halkının sorunlarını dinledi. Karasu Belediyesi’nin hizmet konusunda yeni mahalle olan köylere hizmet götürmediğini gördüklerini ifade eden Başkan Yiğit, “Karasu Belediyesi kendi beceriksizliğini örtmek için suçu Büyükşehir’e atıyor” dedi.
Sorumluluk yerine getirilmeli
Karasu Belediyesi’nin hiçbir şekilde yeni mahalle olan köylere hizmet götürmediğini söyleyen MHP Karasu İlçe Başkanı Yiğit, “Seçim biteli altı ay olmak üzere mahallelere tek çivi çakılmamış. Vatandaşa Büyükşehir adres gösteriliyor. Siz hizmet etmek istiyorsunuz da büyükşehir mi sizi engelliyor? Karasu Belediyesi’nin yeni mahalle olan köylerdeki sorumluluğunu yerine getirmesi gerekir” diye konuştu.
Bahane yok
Vatandaşların hizmet alacakları makam bulmakta zorlandıklarını da sözlerine ekleyen Yiğit, “Vatandaş makamlar arasında dolaşmaktan yoruluyor. En sonunda işlerin çözülmesi de mümkün olmuyor. Muhatap bulmakta zorlanan vatandaşların işini görmemek için herkes sorumluluğu birbirine atıyor. Oysa hem Büyükşehir hem ilçe belediyesi hem de iktidar aynı partide. Vatandaşın hizmet almaması için gösterilebilecek hiçbir bahane yok” şeklinde konuştu.
İskender teşekkür etti

Köy ziyareti esnasında Mahalle Muhtarı İbrahim İskender’i de makamında ziyaret eden Ekrem Yiğit ve Yönetim Kurulu Üyeleri, mahallenin sorunları hakkında bilgi aldı. Ziyaretten memnuniyetlerini ifade eden İlçe Başkanı İbrahim İskender de “Göreve geldiğimizden bu yana ilk kez bir ilçe başkanı muhtarlığımızı ziyarete geldi. Kendilerine teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı. 

Yorum Gönder

0 Yorumlar