Serdivan BBPde geri sayım


Serdivan BBP’de geri sayım!
Her geçen gün hızla büyüyen, alternatif olarak gösterilen Büyük Birlik Partisi, Sakarya’da teşkilatlanma çalışmalarını sürdürürken Serdivan İlçe Başkanlığı da kongre öncesi yenilenen yüzüyle ilk toplantısını gerçekleştirdi
Şehit Lider Muhsin Yazıcıoğlu’nun felsefesini benimseyen, Türk İslam Ülküsü mantığıyla hareket eden, Türk Siyasetinin bir numaralı alternatifi olarak gösterilen, iktidara hazır kadrolarıyla ülkeyi hak ve hukuk üzerine yönetmeye talip Büyük Birlik Partisi, Türkiye’de tüm il ve ilçeleriyle birlikte önemli revizyondan geçerek kongrelererini yapıyor. BBP Genel Kongresine hazırlanan il ve ilçeler de hummalı çalışmalar sürüyor. Sakarya’da BBP ilçe teşkilatları da yeni yıla yeni kadrolarıyla genel seçimlere büyük hedeflerle hazırlanıyor.
Sakarya’nın güzide ilçelerinden v siyasetin en sıcak yaşandığı Serdivan’da BBP’nin ayak sesleri hayli yüksek çıkmaya başladı. Gümbür gümbür gelen BBP Serdivan İlçe Teşkilatı, yenilenen yüzü, teknik, genç ve tecrübeli ekibiyle kongre öncesi ilk toplantısını gerçekleştirirken, sembolik kongre yapmak için manifestosunu aldı. Serdivan İlçe BBP Başkanlık görevini üstlenen, ilimizin genç iş adamlarından Müteahhit Mehmet Ali Değirmenci ilçe kongresi için ekibiyle birlikte ilk toplantısını BBP İl binasında gerçekleştirdi. BBP İl binasında İl Başkanı Suat Çillioğlu, eski MKYK Üyesi Burhan Aygün’ün katılımıyla gerçekleştirilen toplantıda parti programı, tanışma, kaynaşma ve istişarenin yanı sıra milli mutabakat çağrısını parti manifestosu ilçe başkanlığını üstlenecek Mehmet Ali Değirmenci’ye il başkanı Suat Çillioğlu tarafından teslim edildi.
Yeni oluşumun kaynaştığı toplantıda kongre çalışmaları da resmen başlatıldı. Kongre öncesi yönetim kurulu aday üyeleriyle bir araya gelerek görüş alış verişinde bulunuldu. Parti tarihçesi, misyon ve değerler gibi konular İl Başkanı Suat Çillioğlu ve eski MKYK üyesi Burhan Aygün tarafından aktarıldı.    Serdivan İlçe Başkanlık görevi verilen ve kendi ekibini kurma yetkisi verilen Mehmet Ali Değirmenci, kongreyi 28 Aralık Pazar günü yapacaklarını ifade ederek, güvendiği ve başarıya ulaşabileceğine inandığı ekibini de şekillendirdi. Kısa süre içinde Serdivan’da büyük ekibiyle, başarılı projelere imza atacaklarını ve partiye üyelik sayılarını arttırarark, genel seçimlerde partisinin oyunu arttıracağına inandığını söyledi.

BBP İl Başkanı Suat Çillioğlu,  öncelikle tüm ilçelerde kongre çalışmaların sürdüğünü ifade edeek Serdivan İlçe teşkilatının çalışmalarını yakından takip ederek destek verdiğini bildirdi. Başkan Çillioğlu “Serdivan ilçemiz hayli iddialı ve güçlü ekibiyle çalışmalara başladı. Ülkemize, milletimize ve teşkilatımıza hayırlı olmasını dilerim. Halkımızın isteklerini, alt kesim olarak adlandıraln vatandaşlarımızın beklentilerinin karşılanmadığı ortamda en iyi alternatif olarak yeniden yapılandırma ve teşkilatlama çalışmalarımız hızla sürüyor. Partimize beklentilerimizden daha yükssek bir katılım gerçekleşmektedir. Bu teveccüh bizleri hedefe daha çok motive etmektedir. Kamuoyu ve anketlere göre BBP’nin durdurulamaz yükselişi aşikar ortadadır. Bu büyümeden rahasız olan siyaset, havuz medyasını da kullarak çirkin, ahlak dışı, kural tanımadan partimize yönelik saldırılarda bulunuyorlar. 1 kişiyi bin kişi gösterip de algı operasyonuyla, korku imparatorluğu yapmıştır. Güneş balçıkla sıvanmaz. Halkımız alternatif arıyor. İşte en büyük alternatif BBP’dir. Hergün davamıza yoldaşlarımız ekleniyor. Rozet yetiştiremeyecek duruma geldik. Sakarya halkımızı BBP çatısı altında doğru siyaset ve hizmet etmeye davet ediyoruz. Şehit liderimizin şu sözlerini hatırlatmak istiyorum. “bu eller hırsızlığa, yolsuzluğa bulaşmadı. Tutun ellerimizi” diyerek herkesi temiz siyasete davet etti.

Yorum Gönder

0 Yorumlar