Sakaryaspor 1 puanla döndü


Spor Toto 3. Ligin 16'ncı haftasında temsilcimiz Sakaryaspor bugün deplasmanda Beylerbeyi ile karşı karşıya geliyor.
Ligde son 2 haftada 5 puan kaybederek moral bozukluğu yaşayan Sakaryaspor, bugün ligin 16'ncı haftasında deplasmanda Beylerbeyispor ile karşı karşıya geliyor. Saat 13.30'da başlayan müsabakadan mutlak 3 puanla ayrılmak isteyen ekibimizde kart cezalıları Volkan Çekiç ve Ünal Avcı dışında eksik bulunmuyor. Ligin lideri Sakaryaspor ile lig ikincisi Beylerbeyi arasında oynanacak olan maçı Erbay Aldemir yönetiyor.
Beylerbeyi 75. Yıl Stadı'nda oynana maçı eski Türkiye Futbol Federasyon Başkanı Haluk Ulusoy, Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, iş adamı Orhan Kocabıyık da takip edenler arasında yer alıyor.
Maçın 27'nci dakikasında Berat Satılmış'ın attığı golle Beylerbeyispor 1-0 öne geçiyor.
Müsabakanın 39'ncu dakikasında bu kez Sakaryaspor gol silahı Abdulkadir'in attığı golle skor 1-1 oldu.
İlk yarı bu skorla sona ererken takımlar soyunma odalarına 1-1'lik eşitlikle girdi.
Öte yandan Beylerbeyi maçı için 75. Yıl Stadı'na 400'e yakın taraftar alınırken, 800 kadar taraftarın da dışarıda kaldığı öğrenildi. Alınan bilgilere göre dışarda kalan taraftarlarla polis arasında arbede çıktığı ve polisin biber gazı ve tomalarla Sakaryaspor taraftarına müdahale ettiği öğrenildi.
Müsabakada başka gol olmazken, temsilcimiz Sakaryaspor zorlu Beylerbeyi deplasmanından 1 puanla dönmeyi başardı.

HAKEMLER: Erbay Aldemir, İbrahim Bekler, Faik Polat
BEYLERBEYİ: Raifcan, Berat (Dk. 90 Umut Can), Ulaş Ali, Mehmet (Dk. 66 Harun), Metehan Yatkın, Kerem, Alper, Sertaç Ergen (Dk. 90 Metehan Çakal), İsmail Erdoğan, Mümin, Mustafa
SAKARYASPOR: Cüneyt, Cihan, Sertaç Eren, Burak Bekaroğlu, Özgür (Dk. 72 Arda), Mert, Levent, Abdulkadir, Sedat (Dk. 90 Hakan Toker), Burak Göksel (Dk. 85 Güven), Gökhan Yazıcı
SARI KARTLAR: Kerem, Mümin, Ulaş Ali (Beylerbeyi), Levent, Burak Bekaroğlu (Sakaryaspor)
GOLLER: Dk. 27 Berat Satılmış (Beylerbeyi), Dk. 39 Abdulkadir (Sakaryaspor)

Yorum Gönder

0 Yorumlar