Sakarya markası fuara damga vurdu


Sakarya’nın markası Özelitte, fuara damgasını vurdu

Sakarya’da erkek giyim sektöründe 66 yıldır hizmet veren Özel Giyim; kendi markası olan Özelitte ile MÜSİAD 15. Uluslararası Fuarı’na katılarak, Sakarya’nın markasını Dünya’ya tanıttı.

İlk kez katıldığı fuarda, yeni anlaşmalara imza attı
Özel Giyim hazır giyim birikimini, Sakarya’nın markası Özelitte ile İstanbul CNR Expo’daki Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği’nin (MÜSİAD) 15. Uluslararası Fuarı’nda sergiledi. Fuara ilk kez katılan ve 6. Holl’de açtığı stantla perakende yapmış olduğu yatırımların birikimini 3. Kuşakla dış ticarete taşıyan Sakarya’nın 48 yıllık önde gelen erkek giyim mağazası Özel Giyim; Özelitte marka takım elbise, gömlek, ayakkabı, mont ve kaban ürünlerini farklı ülkelerden gelen alım heyetine sundu.

Türkiye Moda’da Dünya’da öncü
Özelitte’yi Dünya’nın birçok ülkesinden ve Türkiye’nin tüm şehirlerinden gelen yerli ve yabancı katılımcı ve ziyaretçilere tanıtarak, sektöründe çeşitli iş anlaşmalarda bulunan Özel Giyim Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Eminler; büyük bir beğeni ve ilgi gören çeşitleriyle dış ticarette yatırımlarda bulundu. Hazır giyim sektöründe Türkiye’nin öncü bir ülke olduğunu vurgulayan Eminler; Dünya’da moda konusunda büyük ilgi gördüğünü belirtti. 

Yorum Gönder

0 Yorumlar