Paşa lider tamamladı


Paşa lider tamamladı

1. Amatör Lig B Grubu’nda Çaybaşı Bekirpaşa, Çamlıca Belde’ye şans tanımadı.

Genellikle iki takımın orta saha mücadelesi ile geçen maça, soğuk ve yağışlı hava damga vurdu. Bu yenilgiyle Çamlıca Beldespor’un puanı 12’de kalırken, Çaybaşı Bekirpaşa puanını 28’e çıkardı. Ferizli Karadeniz, Yuvalıdere’ye 3-2 yenilince, 27 puanda kaldı. Bu sonuçla Ç.Bekirpaşa, 28 puanla  ilk yarıyı lider bitirdi.

İki takımın oynadığı futbol ve pozisyonlar seyircilere zevk verdi. Çamlıca Belde her iki yarıda da bir çok gol pozisyonuna girdi. Bu pozisyonlardan santrafor Çağlar Olgaç yararlanamadı. Bir ara oyunun kontrolünü eline alan Çamlıca Belde, rakibinin gözünü korkuttu. Müsabakanın 31. dakikasında Çamlıca Belde’nin ceza sahası içindeki karambolde, Bekirpaşa’lı Ekrem’in sırtına çarpan top kaleci Aytaç’ı kontrpiyerde bıraktı ve top ağlarla buluştu 1-0.

Çamlıca Belde’nin kalesinde Kaleci Murat bir önceki maçta kırmızı kart görmesi ve  cezalı olması nedeniyle, yedek santrafor Aytaç yer aldı. Müsabakanın ilk yarısı bu skorla sona erdi. İkinci yarının 71. dakikasında ceza sahası dışında kazanılan frikik atışında Bekirpaşa’nın sağ beki Ertuğrul kafa ile durumu 2-0 yaptı ve maç bu skorla sona erdi. Çamlıca’lı Serkan maçta kırmızı kart gördü.

 Hakemlerin performansı: Orta Hakem Özgür Ömez’in, ilk yarıda Çağlar Olgaç’ın ceza sahasında düşürülmesine ve bazı kararlarına oyuncular tepki gösterdiler. Buna rağmen Ömez’in oyunculara iyi niyetle yaklaşması, yapıcı tavırları, yan hakemleri ile uyumu ve yan hakemlerin maça çok iyi konsantre olmaları maçın seyir zevkini üst seviyelere çıkardı. Bayan yan Hakem Duygu Genç’in oyun takibi ve performansı üst seviyelerde idi.  

Sinan Kolcu

Yorum Gönder

0 Yorumlar