Karanlıktan uzaklaşacaklar


Karasu Ülkü Ocakları Başkanı Kadir Şentürk, “Ocak’a giden genç, madde bağımlısı, hırsız ve vatan haini olmaz. Adam gibi adam olur” dedi. 

Gençlerimizi ocağımıza bekliyoruz
Karasu Ülkü Ocakları Başkanı Kadir Şentürk ilk toplantısını Perşembe akşamı gerçekleştirdi. Toplantının tanışma ve kaynaşma toplantısı olduğunu belirten Şentürk, “Fahmi Başaran ağabeyimizden aldığımız bayrağımızı en iyi şekilde taşıyacağız. Bütün gençlerimizi ocağımıza bekliyoruz” dedi.
Karanlıktan uzaklaşacaklar
Karasu Ülkü Ocakları Başkanı Kadir Şentürk ilk toplantısını Perşembe akşamı gerçekleştirdi. Şentürk, “Bu ilk toplantı olduğundan daha ziyade kaynaşma ve tanışma toplantısı olarak nitelendirilebiliriz. Gençlerimiz için çalışmalar yapacağız. Türk-İslam Tarihi ile ilgili konularda gençleri eğitmeyi ve Türkçülük kavramının bizler üzerindeki etkilerinden ve yerinden bahsedeceğiz. Gençleri sokağın karanlık yüzünden uzaklaştırıp aydınlık bir geleceğe çekmeyi hedefliyoruz” dedi.
Aileler kuşkuya düşmeyecek
“Her şeyden önce ebeveynleri bu ocağın gençleri yetiştirmek için açıldığına ve var olduğuna inandırmamız gerekiyor” diye konuşan Şentürk, bu yönde çalışmalara imza atacaklarını belirtti. Şentürk, “Anne-baba çocuğumuz nasıl bir ortamda acaba diye kuşkuya düşmeyecek. Aileler ocağımızı diledikleri zaman gelip ziyaret edebilirler. Zaten bir kez bizimle bir araya gelirlerse niyetimizin gençleri iyiye yöneltmek olduğunu göreceklerdir. Çocukların gittikleri ortamlarda ne yaptığından kimsenin haberi olmuyor ama bu ocakta her veli çocuğunu kontrol edebilecek” diye konuştu.
Destek bekliyoruz
Ocağa sabit bir telefon bağlatılacağını ifade eden Şentürk, “Aileler bu numaradan çocuklarının ocakta olup olmadığını kontrol etme şansına da sahip olacaklar” dedi. Kadir Şentürk, “Gençlerimize dersleri konusunda da yardımcı olacağız. Ocağımızın kapısı herkese açık, kütüphanemiz, yazı tahtamız, bilgisayarımız var. Bunları en iyi şekilde kullanacağız. Sosyal ve kültürel konularda eğitimin yanı sıra okul derslerinde de kendilerine yardımcı oluyoruz. Bu yönde herkesten destek bekliyoruz” dedi.
Tabuları yıkacağız

Bu olayın parti meselesi olarak değerlendirilmemesi gerektiğini belirten Kadir Şentürk, “Hangi partiye mensup olunursa olunsun kapımız gelen herkese sonuna kadar açık” dedi. Şentürk, “Bize katılmak isteyen herkesi ocağımıza bekliyoruz. En azından gelip bizim yapmak istediklerimizi, asıl niyetimizin ne olduğunu görmelerini istiyoruz. Her yaş grubuna ve her eğitimden insana kucak açıyoruz. İnsanların düşüncelerini yıkmak çok zor ama bunu başaracağımıza inanıyoruz” şeklinde konuştu.  

Yorum Gönder

0 Yorumlar