İlk Destek Çağer İnşaat’tan Geldi


İlk Destek Çağer İnşaat’tan Geldi
Başkan Toçoğlu ve Rektör Elmas’ın apart daireler ile ilgili açıklamalarının ardından sektörden ilk destek Çağer İnşaat’tan geldi. Yönetim Kurulu Başkanı Ertürk, “Öğrencilerimize yönelik hazırladığımız, 354 apart dairenin bulunacağı projemizde kütüphane, spor salonları ve etüt merkezlerine de yer vereceğiz” dedi.
Sakarya Üniversitesi Rektörü Muzaffer Elmas ve Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu kısa bir süre önce apart daireler ile ilgili açıklamalarda bulunmuş, eğitim süreleri boyunca öğrencilerin bir arada ve etkileşim halinde olmaları gerektiğini, mevcut apart anlayışı ile bunun mümkün olmayacağını ifade etmişlerdi. Konu ile ilgili olarak Çağer İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Ertürk bir açıklama yaptı.
Kütüphane ve etüt merkezleri
Kampüs girişi, SAÜ Teknopark yanında öğrencilere yönelik yeni bir projeyi hayata geçireceklerini ifade eden Ertürk, “Sayın Büyükşehir Belediye Başkanımız Zeki Toçoğlu ve Rektörümüz Muzaffer Elmas’ın apart daireler ile ilgili açıklamalarını yakından takip ettik. Bu kapsamda projemizde gerekli düzenlemeleri yaptık. Öğrencilerimize yönelik hazırladığımız, 354 apart dairenin bulunacağı projemizde kütüphane, spor salonları ve etüt merkezlerine de yer vereceğiz. Gösterdiğimiz bu duyarlılığın diğer yapı işleri ile uğraşan firmalara örnek olmasını temenni ediyoruz” ifadelerini kullandı.


Yorum Gönder

0 Yorumlar