Hendek Demir'i eritti


Yeni Hendek evinde Demirspor’u 2-0 yendi. Sapanca’da beraberlik.  Hanlıköyspor, Harmanlıkspor’u ateşe attı.
         Süper Amatör Lig B Grubunda Ligin ikinci yarısı dün start aldı. Lider Kırkpınarspor, Sapanca Akademispor ile 2-2 berabere kaldı. Kırkpınarspor’un gollerini 35nci dakikada Soner ve 73ncü dakikada Şenol, Sapanca Akademispor’un gollerini ise 70nci dakikada Celal Yavaş , 90ncı dakikada Tanju kaydetti.
Kırkpınarspor bu sonuçla puanın 28 yaparken, Sapanca Akademispor 16 puana yükseldi. Lig’de düşme hattını ilgilendiren maçta Hanlıköyspor evinde Harmanlıkspor’u 3-1 yendi. Hanlıköyspor 17 puana yükselirken, Harmanlıkspor 8 puanda kaldı. Dünün en öenmli maçında ise Yeni Hendekspor evinde Demirspor’u 2-0 yendi.
 Köşk’te ağırladı. Hendekspor eski yöneticisi ve işadamı Rıdvan Kırval, Demirspor ekibini Köşk restaurantta ağırladı. Demirspor’lular Rıdvan Kırval’a kendilerine göstermiş olduğu dostluk nedeniyle teşekkür ettiler. Mükremin Uzer, Hüseyin Kaçar, Hasan Şatır’ın yönettiği maçta sevinen taraf Yeni Hendek oldu. Demirspor antrenörü Ahmet Akkuş ve Yeni Hendek Antrenörü Sami Bağdatlı maç sonunda da birbirlerine başarılar dilediler. Hendek’te renk görüntüler vardı. Hendek Atatürk Stad’ının zemini bir hayli kötü. Kırkpınarspor, Sapanca Akademispor maçı öncesinde Kartepe’de kahvaltıda buluştu. : Hendek’li asker Zafer arkadaşlarını izliyor. Hendek İlçe Spor Müdürü Feyzullah Köstereli ve SASKF başkan adayı Zeki Öztürk maç öncesinde ayak üstü sohbet ettiler.
Yeni Hendekspor: 2 Demirspor: 0
Stat : Hendek Atatürk Hakemler: Mükremin Uzer, Hüseyin Kaçar, Hasan Şatır
Yeni Hendekspor: Mustafa***, Seyfullah***, Vural***, Bekir***, Fatih****, Hasan***, Hüseyin** (Mesut**), Özkan***, Kemal **(Onur**), Semih **(Savaş*) Bahadır
Antrenör: Sami Bağdatlı
Demirspor: Tolga*, Eyüp**, Arda**, Serhat**, Mertcan**, Mirsat**, Enes**, , Erol*, M.Giray ? Emre* (Kubilay ? ) , Ercan  ? (Cevat ? )
Antrenör: Ahmet Akkuş
Goller: Dk. 38 Fatih, Dk.88 Hüseyin (Yeni Hendekspor) 

Yorum Gönder

0 Yorumlar