Hayır Çarşısı, veren el ile alan el arasında köprü oluyor




Erenler Belediyesi ve yardımseverlerin katkıları ile bir araya getirilen giyecekler Belediye tarafından kurulan hayır çarşısında ihtiyaç sahipleri ile buluşuyor.

Erenler Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde 2009 yılından beri hizmet veren hayır çarşısında mahalle muhtarları ve sosyal işler müdürlüğünce  tespit edilen ihtiyaç sahipleri istedikleri kıyafetleri hayır çarşısından temin edebiliyor.İhtiyaç fazlası olanlardan alınan giysi, okul kıyafetleri, ev eşyaları ve benzeri malzemeler ihtiyacı olan muhtaç kişilere dağıtılıyor.

Hayır Çarşısı, Hayırlara vesile oluyor
Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk hayır çarşısının gerçekten ihtiyaç sahibi olanlar için kurulduğunu, veren el ile alan el arasında bir köprü oluşturulduğunu, belki ihtiyaç sahibinin utanarak gelemeyeceğini ancak bilenlerin belediyeyei bilgilendirmeleri halinde evlerine kadar gidilerek ihtiyaçlarının giderilmesi noktasında çalışmalar yapıldığını belirtti. Başkan Öztürk, İhtiyaç sahibi vatandaşların istedikleri tüm ürünlere ücretsiz olarak Cumhuriyet Caddesinde hizmet veren Erenler Belediyesi hayır çarşısından sahip olabileceklerini belirterek “Kullanmadığınız fakat kullanılabilir olan eşyalarınızı getirin, ihtiyaç sahiplerine ulaştıralım. Hayır çarşımız ile açıldığı günden bugüne binlerce kişiye yardım eli uzatılmıştır” dedi.


Yorum Gönder

0 Yorumlar