Final Zaferin


Final Zafer’in
Halil Kocacık Futbol turnuvasında Zaferspor , Geyvespor’u penaltılarla geçerek şampiyon oldu.
Sakarya Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası (SSMMMO) tarafından bu yıl 11ncisi düzenlenen Halil Kocacık Futbol Turnuvası sona erdi.
Colesium Kerim Demir tesislerinde düzenlenen Futbol Turnuvası Gösteri ve Final maçlarının ardından düzenlenen ödül töreni ile sona erdi.
Gösteri müsabakasında Yalova Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası ile Sakarya Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası (SSMMMO) Karma takımı dostluk maçında karşı karşıya geldi. SSMMMO takımı , Turnuvaya katılan 8 takımdan her bir ekipten 2’şer sporcu kadroya alınarak oluşturuldu.  Son derece zevkli ve çekişmeli geçen müsabakayı dostluk kazandı.
Gösteri müsabakasının ardından Zaferspor ile Geyvespor takımları karşı karşıya geldiler. Muhasebecilerin büyük ilgi gösterdiği maçın normal süresi 3-3 bitti.
 Penaltı atışlarında rakibine üstünlük sağlayan Zaferspor, 11nci Halil Kocacık Futbol Turnuvasının şampiyonu oldu. Turnuvanın en centilmen ekibi ünvanını da Cevatbeyspor elde etti. Turnuva sonunda başarılı olan ekiplere ödülleri verildi.
Tertip Komitesi tarafından Turnuvaya katılan tüm takım sporcularına Halil Kocacık’ın Fotoğrafının bulunduğu madalya verildi. Sakarya SMMM Odası Başkanı Selattin Çakırsoy ; “ Tunuvanın gerçekleşmesinde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum dedi.
 Turnuva Tertip Komitesi Başkanı Serkan Tüccar’da ; “8 takım ile başlayan turnuvamız yaklaşık 1 ay sürdü. Güzel bir turnuva oldu. Katılan tüm takımlara teşekkür ediyoruz “ şeklinde konuştu. 
En Centilmen takım olan Cevatbeyspor ödülünü Sakarya SMMMO Başkanı Selattin Çakırsoy’dan aldı. Adaspor’lu Adnan Işık’a plaketini Kocaali SMMMO yöneticisi Atilla Güngör verdi. Cevatbeyspor’lu Veysel Ayata’ya ödülünü Denetleme kurulu başkanı Abdullah Karaman verdi. Cevatbey’li Yıldıray Yılmaz’a ödülünü Yalova SMMMO yöneticisi Azmi Aydın verdi. Zaferspor’lu Cihan Dandan , Doğan Konuklar ve Enis Tort’un kupa sevinci. Geyve’li İlhan Arslan , Salim Demirkıran ve arkadaşlarının kupa sevinci. Hendek’li Mustafa Yılmaz ödülü’nü Ramazan Sarıoğlu’ndan aldı. Halı Saha sahibi Kerim Demir’e desteklerinden dolayı Disiplin Kurulu Başkanı İmdat Akgünler ödül verdi.   
Zaferspor’a şampiyonluk kupasını Sakarya Vergi Dairesi Başkanı Recep Alp takdim etti. 2nci olan Geyvespor’a ödülünü Kocaeli SMMMO Başkanı Ender Şenol verdi.  Sebat Eğitimli Çetin Çınar’a ödülünü başkan Yardımcısı Ertuğrul Kocacık verdi.  Muhasebeci Rahmi Cantimur , Seyrüsefer ekibinde Hamit Çuhadar’a ödülünü verirken. Sağlık hizmetleri veren İlhan sülüşoğluna ödülünü SSMMMO Başkanı Selattin Çakırsoy verdi.  Volkanspor’lu Ahmet Kaya’ya ödülünü Cemil Kocacık verdi.  11nci Halil Kocacık futbol turnuvasında Zaferspor şampiyon oldu.
  Yalovalı Yönetici’ye ödülünü , SSMMMO Meclis başkanı Şaban Kaludra takdim etti.    Nuri Bahadır , Veysel Ayata , Ramazan Sarıoğlu, Hasan Sertok , Yıldıray Yılmaz , İlhan Sülüşoğlu , Abdullah Karaman ve Serkan Tüccar  ödül töreninde ayak üstü sohbet ederken. Zaferspor’lu Yiğit Elibol’u , babası Atilla Elibol ve diğer yakınları ile  birlikte.   Seyrüsefer’lü Hamit çuhadar ve ekibi.


Yorum Gönder

0 Yorumlar