Erkekler galip kızlar mağlup


Erkekler galip kızlar mağlup
Sakarya Üniversitesi Erkek Voleybol takımı Selçuk Üniversitesi’ni 3-1 yenerken, SAÜ Bayan Voleybol takımı 9 Eylül Eniversitesine 3-1 yenildi.
Sakarya Üniversitesi ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nün ortaklığında organize edilen ve 10 üniversitenin katıldığı Üniversitelerarası Voleybol 2. Lig Grup Birinciliği maçları dün start aldı.
Sakarya Üniversitesi Bayan Voleybol takımı dün Dokuz Eylül Üniversitesi takımına 3-1 yenildi. Sakarya Üniversitesi erkek Voleybol takımı da dün ilk sınavında Selçuk Üniversitesi ile karşılaştı. Temsilcimiz güçlü rakibini 3-1 yenerek şampiyonaya iyi başladı.
Atatürk Spor Salonunda yapılan açılış töreninde bir konuşma yapan Sakarya Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Musa Eken konuk üniversite takımlarına yapılacak müsabakalarda başarılar diledi. Spor Şube Müdürü Bülent Kasım, Adapazarı Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Fatih Çelikel, Sportif Eğitim Uzmanı Yusuf Yılmaz, Spor Uzmanı İlhan Şerif Aykaç ve Voleybol İl Temsilcisi Mehmet Fethi Ayav da açılış töreninde yer aldı.

Yorum Gönder

0 Yorumlar