Devre arasında Sakaryaspor’a takviye yapılacak


Transferi düşünülen isimler yönetimin listesinde.
Sakaryaspor’da sıcak gelişmeler yaşanıyor..Bir süreden beri Sakaryaspor Başkanı Selahattin Aydın’ın yeşil siyahlı takımda bazı oyunculardan rahatsızlığı biliniyordu.Nitekim 3-3 biten Etimesgut maçı sonrası bu rahatsızlık direk başkan Selahattin Aydın’ın söylemlerine yansımıştı.Ve son olarak aslında devre arasında yapılması planlanan operasyon bugün gerçekleşti.İstenilen randıman alınamayan ve bazı sorunlar yaşanan Sedat ve Ünal Noyan ani bir kararla süresiz kadro dışı bırakıldı.
 DEVRE ARASI TRANSFER OPERASYONU
Son haftalarda çokça dile getirilen takıma takviye konusunda bazı adımlar bir süredir atılıyordu.Başkan Selahattin Aydın transfer için şu ana kadar herhangi bir görüşme yapmasa da elinde transfer edilecek oyuncuların isimleri mevcut. Nitekim ilk yarı tamamlanır tamamlanmaz bu transferler için düğmeye basılacak.
 TARAFTARDA TRANSFER İSTİYOR
Öte yandan Sakaryaspor taraftarları da zorlu ikinci yarı maratonunda takıma takviye yapılması yönünde görüş birliği içindeler.Öte yandan Başkan Selahattin Aydın devre arası transferinde yeni bir kaynak arayışı için Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu ile bir görüşme yapacak.

Yorum Gönder

0 Yorumlar