Birleşme haberlerine tepki

                       
                                                                                                                         

  BÜYÜK BİRLİK PARTİSİ
Sakarya İl Başkanlığı
                                                                                                                                       23/12/2014

O R T A K   B A S I N   B İ L D İ R İ S İ

İKTİDARIN KUYRUĞU TİTREMEYE BAŞLADI

Uzun süredir siyasi ahlâk kurallarını hiçe sayarak partimizi hedef alan ve bazı parti yöneticilerimize şaibeli operasyonlar ve devşirmeler yapmaktan çekinmeyen iktidar yardakçıları; şimdilerde eskimiş,  bayatlamış  taktikleriyle yine  'MHP ve BBP birleşiyor' ya da 'MHP ve BBP seçim ittifakı yapacaklar' türünden yalan (asparagas) haberleri; üstelik partimizden devşirdikleri bazı zavallıları da kullanarak, bazı medya organlarında aralıklarla piyasaya servis ediyorlar!.. Partimize birleşme ya da seçim ittifakı yönünde hiç bir siyasi partiden bir teklif kesinlikle vaki değildir! BBP 2015 genel seçimlerine 'Hilal-Gül' amblemi altında girecektir!.. Medya ya servis edilen türden, çirkin sözde haberlerin tamamı kesinlikle yalan ve mesnetsizdir!..

Büyük Birlik Partisi; merhum lideri Muhsin Yazcıoğlu önderliğinde, sisteme karşı, milli mutabakata ve meşverete dayalı ilkeli bir siyasi parti olarak kurulmuştur! BBP Genel Merkezimizin yetkili karar organları vardır!.. Her halde ki partimize böyle bir teklif yapılmış olsaydı; partimizin yetkili kurullarında  konunun meşvereti yapılır ve en kısa sürede de; olumlu ya da olumsuz yönde nezaketli bir açıklama yapılırdı!.. BBP Genel Merkezi olarak böyle bir açıklama yoktur!. Bu tür yalan haberleri yayanlar neyin peşindedirler!..

Partililerini ve iktidarları gücüyle de vatandaşlarımızı; 'Otoriteye boyun eğmeye zorlayan, gelişi güzel tehditler savuran ve ülkemizi yeni bir ekonomik iflasın ve bölünmenin eşiğine kadar getirmeyi becerebilen 'modern kır ağası' modelinin artık sonu gelmiş ve 'kuyruğu titretmeye' başlamıştır!..

İktidarın; yalanlarla, iftiralarla gündemi sürekli saptırmaktan başka yapabileceği herhangi bir iş de  kalmamıştır!... İllizyonik algı yönetimini becermekte oldukça ustalaştıklarını da kabul etmemiz lazım!.. Ancak, bu ustalıkları; kendilerini daha fazla suyun üzerinde tutmaya yetmeyecektir!..

Büyük Birlik Partisi'ne milletimizin teveccühü giderek artmakta olup; bundan rahatsızlık duyanlar da elbette olacaktır!..

                          BBP Genel Merkezi                                             Büyük Birlik Partisi
                             Parti Müfettişi                                                   Sakarya İl Başkanı
                    Süleyman Deva Niğdelioğlu                                    Suat Hayri Çillioğlu
                                                                                                       



Yorum Gönder

0 Yorumlar