Belediyelerin Yer Satışları hakkında


Başlanan yer manidar
Karasu Belediyesi tarafından yeni mahalle olan yerlerdeki taşınmazların satışa çıkarılması ile ilgili bir basın açıklaması yapan MHP Karasu İlçe Başkanı Ekrem Yiğit, "Vatandaşın yerini satmaya erken başladılar. Ancak geliri camiye ait olan yerden başlanması gerçekten manidar" dedi.

Erken başladılar
Karasu Belediyesi tarafından yeni mahalle olan köylerdeki yerlerin satışa çıkarılmasını eleştiren Milliyetçi Hareket Partisi Karasu İlçe Başkanı Ekrem Yiğit, "Biz de bu yerlerin yağmalanmasını bekliyorduk. Ancak seçimin üzerinden henüz bir yıl bile geçmeden, yangından mal kaçırır gibi tespitlerin yapılması ve satış ihalelerinin başlaması çok erken oldu" dedi.
Ne hizmet ettiniz
Yeni mahalle olan köylere hiçbir hizmet verilmeden yer satışlarına başlanmasının da dikkat çekici olduğunu söyleyen Ekrem Yiğit, "Köylere hiçbir hizmet vermeden malların satışa çıkması da dikkat çekici. En azından bir iki adım atılsaydı vatandaş belki bu kadar tepki göstermezdi. Ancak kayda değer hiçbir hizmet vermeden satış işlemlerinin başlatılması gerçekten üzüntü verici" ifadelerini kullandı.
Parası ne olacak

Karasu Belediyesi bütçesinin de Allah'a emanet olduğunu söyleyen MHP İlçe Başkanı Yiğit, "Yeni mahalle olan köylerden elde edilecek gelirin o köylere aktarılıp aktarılmayacağı da meçhul. Paralar dipsiz kuyuya gidiyor. Para gelmesi ile ilgili eksikliğin ötesinde paraların harcandığı yerlerin kontrol edilmesi gerekli" şeklinde konuştu. 

Yorum Gönder

0 Yorumlar