Başkan Ak’tan teşekkür mesajı


Başkan Ak’tan teşekkür mesajı
AK Parti Adapazarı İlçe Başkanı Mustafa Ak, önceki gün Orhangazi Kültür Merkezinde Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık’ın Katılımıyla gerçekleşen 3. Olağan Kongre’nin ardından teşekkür mesajı yayımlayarak partililere ve delegelere katılımlarından dolayı teşekkür etti.

AK Parti Adapazarı İlçe Başkanlığının Cumartesi günü Orhangazi Kültür Merkezinde partililerin ve delegelerin yoğun Katılımıyla gerçekleşen, 317 delegenin 316’sının oyuyla tekrar ilçe başkanlığına seçilen Mustafa Ak, katılımlarından dolayı partilere teşekkür ettiği mesajında şunları söyledi.
“AK Parti’nin sadece seçim zamanları çalışan, yada seçim partisi olmadığını herkes tarafından iyi bilinir. Alınan bu başarı, sizlerin başarısıdır. Siyaset ekip işidir, Koordinasyon işidir. Bizlerde AK Parti neferleri olarak, İlçe Teşkilatı olarak büyük bir ekibiz, aileyiz.
Partimizin 2023 Hedeflerine ulaşması noktasında önümüzde olan 2015 Genel Seçimlerinde başarıya ulaşmak için; durmadan, yorulmadan, rehavete kapılmadan, ziyaretlerimize, çalışmalarımıza, partimizin faaliyetlerini vatandaşlarımıza anlatmaya, aktarmaya devam edeceğiz.
Partimiz her zaman birlik, beraberliğin, kardeşliğin ve dostluğun adresi olmuştur. Bundan sonra da olmaya devam edecektir.
Sizler tarih yazan değil, tarih yapan bir partinin içerisindesiniz, ülkemizin güçlenmesinde, gelişmesinde benimde katkım olsun diyenlere her zaman söylediğim gibi partimizin kapıları sonuna kadar açıktır.
Yeni ve Eski Türkiye arasındaki en büyük fark ise artık ülkemizin belirli bir vizyon ve misyon çerçevesinde hareket etmesi ve bunları gerçekleştirecek güce sahip olmasıdır. Bu hedeflere ulaşma konusunda bizde elimizden gelen desteği vereceğiz, istikrarı sürdüreceğiz.
İstikrarın adı olan AK Partimizi, ülkemizi, hedeflerine ulaştırma noktasında birlikte hareket edeceğiz ve birlikte başaracağız. 3.Olağan Kongremize katılarak bizleri onurlandıran Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanımız Sn. Fikri Işık’a, Teşkalatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız İstanbul Milletvekili Ahmet Baha Öğütkene’e, İl Başkanımız Recep Uncuoğlu’na, Büyük Şehir Belediye Başkanımız Zeki Toçoğlu’na, Adapazarı Belediye Başkanımız Süleyman Dişli’ye Partimizin İlçe Başkanlarına, Mahalle ve Köy Başkanlarımıza Sivil Toplum Kuruluşu temsilcilerimize, değerli delegelerimize ve partimize gönül vermiş olan tüm partililerimize, süreci yakından takip eden basın mensuplarımıza katılımlarından, ilgilerinden dolayı teşekkür ederim” 


Yorum Gönder

0 Yorumlar