Adayımız Mustafa Ak’tır


Adayımız Mustafa Ak’tır
AK Parti Adapazarı İlçesi 5. Olağan Kongresi öncesinde İlçe Kadın Kolları Başkanı Nursel Özkılıç, AK Parti Genel Merkezin aday olarak gösterdiği mevcut İlçe Başkanı Mustafa Ak’a destek olacaklarını açıkladı.

AK Parti Adapazarı İlçesinin 5. Olağan Kongresi Cumartesi günü Orhangazi Kültür Merkezinde 10.30’da yapılacak. Geçtiğimiz hafta İl Başkanlığı tarafından AK Parti Genel Merkezin 5 İlçeyle birlikte en çok merak edilen Adapazarı İlçesinin yola kimle devam edileceğini mevcut İlçe Başkanı Mustafa Ak olarak açıklanmıştı.  Kongreyle ilgili İlçe Kadın Kolları Başkanı Nursel Özkılıç, İlçe başkanı Mustafa Ak’a İlçe kadın kolları asil ve yedek yönetimi olarak destek vereceğiz şeklinde açıklama yaparak şunları söyledi.
Kadın Kollarından tam destek

İlçe Kadın Kolları Başkanı Nursel Özkılıç “Genel Merkezin gösterdiği aday bizim adayımızdır. Mevcut İlçe Başkanımız Mustafa Ak’ı 5. Olağan Kongrede Asil ve yedek yönetim olarak destekleyeceğiz. Daha önceden de Yerel Seçimlerde ve Cumhurbaşkanlığı Seçimlerinde birlikte çalıştığımız ve başarılı bulduğumuz İlçe Başkanımız Mustafa Ak’ın İlçemize, ilimize hayırlı olmasını diliyorum” diyerek Mevcut Başkan Mustafa Ak’a desteklerini açıkladılar. 

Yorum Gönder

0 Yorumlar