Yeni stadyumla Sakaryaspor kazanacak


Yeni stadyumla Sakaryaspor kazanacak
Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Çevre Yolu’nda yapımı tüm hızıyla devam eden Yeni Stadyum Projesi’nde incelemelerde bulundu.
460 adet loca var
Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, 28 bin 160 kişilik kapasiteye sahip olacak yeni stadyumun, 2016 yılı başında tamamlanacağını açıkladı. Başkan Toçoğlu, “Yeni statta yaklaşık 460 adet loca yer alacak. Böylelikle Sakaryaspor’a ciddi bir gelir kaynağı da oluşturmuş olacağız” dedi.
Ulaşımda sorun yok

Yeni stadın sporun geleceğine yönelik en önemli yatırımlardan biri olacağını belirten Başkan Toçoğlu;  “16 bloktan oluşan yeni stat projesinde inşaat çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Şu an yüzde 25 oranında yapım çalışmaları tamamlandı. Stada ulaşım konusunda herhangi bir sorun yaşanmayacak. Alternatif ulaşım imkanlarını geliştireceğiz. Altyapı sorumluluğunu üstlendiğimiz Sakaryaspor’a modern bir altyapı tesisi kazandırdık. Ekrem Karaberber Altyapı Tesisleri’nin adını da hemşerilerimiz ile birlikte belirledik. İnşallah en kısa süre içerisinde hizmete alacağız” şeklinde konuştu.

Yorum Gönder

0 Yorumlar