Tatangalardan basın açıklaması


KAMUOYUNUN DİKKATİNE!
Son zamanlarda görüldüğü üzere Sakarya Atatürk Stadyumu hınca hınç dolmuş durum da ve bakıldığı zaman dışarıda da taraftarların içeriye girememesi söz konusudur.
Gözlemlediğimiz kadarıyla kombine alan taraftarların kombinelerini kullandıktan sonra dışarıda ki yakınlarına ulaştırıp onları stada sokmak istedikleri görülmektedir.
Söz konusunun Sakaryaspor olduğunu hatırlatır. Bu tarz durumlarla hiç bir şekilde kulubümüze fayda sağlanmadığının bilinmesi isteriz. Bu tarz davranışlara yetkili kişiler tarafından müdahale edilmesi ve bu konuda bizlerin de duyarlı davranarak bu konuya ilişkin yetkili kişilere yardımcı olunması gerektiği bilinci içerisinde olup ona göre davranmamız gerekmektedir.
Bugüne kadar öyle zor durumlar yaşadık ki, bundan sonra ki süreçte her ne olursa olsun, hangi şartlarda olursa olsun takımımıza zarar verici bütün davranışlardan kaçınarak, elimizden geldiği kadar katkı sağlamaya devam etmemiz gerektiği bilincinden asla uzaklaşmayalım. Sakaryaspor taraftarına, sahaya yabancı madde atmak, takımına leke sürecek davranışlara müdahil olmak, tribünlerde münferit küfürler ile insanlarda değişik bir bakış açısı oluşturmak asla yakışık kalmaz. Bu davranışları yapan kişiler, hiç bir şekilde bizden değildir.
Tüm bu konular göz önüne alındığında, artık eskisinden daha güçlü bir şekilde başarıya giden bu yolda lütfen öncelikle Sakaryaspor kulubünün menfaatlerine ters davranışlardan ırak olunması bize uygun en güzel davranış biçimidir.
Bahsi geçen konularda tüm Sakaryaspor taraftarlarını dikkatli olması konusunda uyarıyor, bu konuda kötü davranışlardan uzak olmaya davet ediyoruz.
Saygılarımızla...

Yorum Gönder

0 Yorumlar