Taraftar tepeden bakıyor


Karapürçekli taraftarlardan tribün tepkisi. Tribünlerin alçak, tel örgülerin yüksek oluşu nedeniyle taraftarlar maçları tepeden izliyor.
Fatih Şenol attı
Yıllardır deplasmanlarda maça çıkan Karapürçekspor, kendi sahasında ikinci maçında rakibini yenerek 3 puanını aldı ve Karapürçek taraftarını sevindirdi.  Aşağı Kirazca’yı evinde misafir eden Karapürçekspor, Fatih Şenol’ın 40ncı ve 50nci dakikalarda attığı gollerle 2-0 geçti. Aşağı Kirazcaspor, 93ncü dakikada penaltıdan Samet’in attığı golle skoru 2-1 yaptı.
Tribünler alçak
Karapürçek taraftarı, yaşlısı-genci ile futbol sahasına gelerek stres attılar. Taraftarlar; “Biz yıllardır maç izlemeye hasret kalmışız. Her zaman deplasmana gidemiyoruz. Sahamız yapıldı. Şimdi ise maç zevkimizi tadıyoruz. Sahamız oldu, ancak tribünlerde sıkıntımız var. Tribünlerimiz çok alçak. Yetkililerden tribünlerin yükseltilmesini istiyoruz. Bir an önce sahamızın üstünde, orman kenarında doğal tribünler istiyoruz” dediler.
 Tribünlerin alçak olması sebebi ile taraftarlar, tribünlerden ziyade yüksek yerlerden karşılaşmaları izlemeyi tercih ediyorlar.   

Yorum Gönder

0 Yorumlar